actie
20% korting op alle wanddecoratie
Visitekaartjes ontwerpen

Visitekaartjes ontwerpen

Visitekaartjes ontwerpen is tegenwoordig niet alleen meer weggelegd voor grafisch ontwerpers. Iedereen kan zelf visitekaartjes ontwerpen. Met ons online programma kun je gemakkelijk visitekaartjes ontwerpen zonder dat je uitgebreid grafische kennis nodig hebt. Hieronder kun je staande visitekaartje ontwerpen (55mm x 85mm) of kies voor een horizontaal formaat en begin met liggende visitekaartjes ontwerpen (85mm x 55mm).

Met de Online Editor van Fotofabriek kun je online visitekaartjes ontwerpen en deze direct bestellen. Ook Apple Mac gebruikers kunnen op deze manier zelf visitekaartjes ontwerpen. In de Online Editor zijn alle basisaspecten aanwezig zoals het toevoegen van foto’s, teksten en cliparts en kun je eenvoudig je eigen visitekaartjes ontwerpen.

Via de Fotofabriek software heb je nog meer mogelijkheden en opties voor visitekaartjes ontwerpen. Zo kun je gebruik maken van kaders, frames en teksturen. Daarnaast kun je ook op een eenvoudige manier een foto’s bewerken en deze gebruiken bij het ontwerpen. Visitekaartjes voorbeelden zijn er ook in overvloed, dus als je niet de mogelijkheid hebt om zelf visitekaartjes ontwerpen dan kun je ook nog altijd de visitekaartjes voorbeelden gebruiken!

Ben je al in het verleden bezig geweest met visitekaartjes ontwerpen? Je kan namelijk ook je huidige visitekaartjes weer opnieuw drukken en zo hoef je niet weer opnieuw te beginnen met visitekaartjes ontwerpen, maar kun je gewoon je eigen visitekaartjes bestellen! Zorg er voor dat je huidige ontwerp in een PDF-bestand opgeslagen is en dit PDF-bestand kun je vervolgens aanleveren via de PDF-uploader.

Bekijk onze visitekaartjes

Visitekaartjes Liggend
vanaf € 9,99

Visitekaartdoosjes

Bij het bestellen van een setje visitekaartjes kun je tijdens het afrekenen van je bestelling in de winkelwagen ook een bijpassende visitekaartdoosje bestellen. In het transparante, kunststof promodoosje passen ongeveer 20 visitekaartjes en is erg praktisch om je visitekaartjes netjes in te bewaren.

Daarnaast kun je ook een bewaardoosje voor je visitekaartjes ontwerpen. Dit visitekaartdoosje is zeer geschikt om ongeveer 2 setjes visitekaartjes netjes thuis of op kantoor in te bewaren.

Volumekorting

Bij fotofabriek kun je visitekaartjes ontwerpen van topkwaliteit en deze kun je helemaal zelf ontwerpen! Er zijn twee varianten bij fotofabriek.nl; je kan staande visitekaartjes staand ontwerpen (5,5 x 8,5 cm) en liggende visitekaartjes ontwerpen (8,5 x 5,5 cm). Beide visitekaartjes worden op hoogwaardig en kwalitiatief karton (300 grams) gedrukt en natuurlijk kun je full color visitekaartjes ontwerpen bij fotofabriek.nl!

Voor het ontwerpen van visitekaartjes kun je gebruik maken van onze gratis professionele software die je kan downloaden om je visitekaartje te ontwerpen. Ook kun je gemakkelijk en online je visitekaartjes ontwerpen via onze Online Editor. Als laatste kun je natuurlijk ook je eigen opmaaksoftware gebruik om de visitekaartjes te ontwerpen en vervolgens kun je deze ontwerpen uploaden via de PDF-uploader en zo kun je ook opnieuw bestaande visitekaartjes ontwerpen.

Ga je visitekaartjes ontwerpen dan heb je ook nog keuze uit extra opties zoals extra hoogglans, mat- of hoogglans en laminaat afwerking.

Wil je grotere aantallen visitekaartjes ontwerpen? Vanaf 2 setjes ontvang je bij Fotofabriek al volumekorting! Een ding is zeker. Wil je visitekaartjes ontwerpen dan zit je bij Fotofabriek op het juiste adres want visitekaartjes die voor 15:00 worden besteld, versturen wij dezelfde nog!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!