actie
Vaderdagactie! 25% korting op diverse producten

Visitekaartjes ontwerpen

9,0

(4350 beoordelingen)

Visitekaartjes ontwerpen
  • Staand en liggend formaat
  • Dubbelzijdig bedrukt
  • Professionele kwaliteit
  • Vandaag besteld = vandaag verzonden

Visitekaartjes ontwerpen is tegenwoordig niet alleen meer weggelegd voor grafisch ontwerpers. Iedereen kan zelf visitekaartjes ontwerpen. Met ons online programma kun je gemakkelijk visitekaartjes ontwerpen zonder dat je uitgebreid grafische kennis nodig hebt. Hieronder kun je staande visitekaartje ontwerpen (55mm x 85mm) of kies voor een horizontaal formaat en begin met het ontwerpen van liggende visitekaartjes (85mm x 55mm).

Met de Online Editor van Fotofabriek kun je online visitekaartjes ontwerpen en deze direct bestellen. Ook Apple Mac gebruikers kunnen op deze manier zelf visitekaartjes ontwerpen. In de Online Editor zijn alle basisaspecten aanwezig zoals het toevoegen van foto’s, teksten en cliparts en kun je eenvoudig je eigen visitekaartjes ontwerpen.

Maak nu je visitekaartjes

Zelf je visitekaartjes ontwerpen

Voor het ontwerpen van visitekaartjes kun je gebruik maken van onze gratis Online Editor. Als laatste kun je natuurlijk ook je eigen opmaaksoftware gebruik om de visitekaartjes te ontwerpen en vervolgens kun je deze ontwerpen uploaden via de PDF-uploader. Zo kun je ook opnieuw bestaande visitekaartjes ontwerpen.

Maak gebruik van afbeeldingen, tekststijlen en stickers in de Online Editor om jouw visitekaartjes te ontwerpen. Daarnaast kun je ook op een eenvoudige manier foto’s bewerken en deze gebruiken bij het ontwerpen. Visitekaartjes voorbeelden zijn er ook in overvloed, dus als je niet de mogelijkheid hebt om zelf visitekaartjes te ontwerpen dan kun je ook nog altijd de visitekaartjes voorbeelden gebruiken!

Ben je dus al in het verleden bezig geweest met visitekaartjes ontwerpen? Dan kan je ook je huidige visitekaartjes weer opnieuw drukken en zo hoef je niet weer opnieuw te beginnen met visitekaartjes ontwerpen. Zorg ervoor dat je huidige ontwerp in een PDF hebt opgeslagen is en dit drukklare PDF-bestand kun je vervolgens aanleveren via de PDF-uploader.

Visitekaartjes ontwerpen

Korting bij meerdere setjes visitekaartjes

Bij Fotofabriek kun je visitekaartjes ontwerpen van topkwaliteit! Je hebt de keuze uit twee soorten visitekaartjes. Je kunt staande visitekaartjes maken ( 5,5 x 8,5 cm) en liggende visitekaartje ontwerpen ( 8,5 x 5,5 cm). Alle visitekaartjes van Fotofabriek worden in full color geprint en op hoogwaardig en kwalitatief karton (300 grams) gedrukt.

Wil je grotere aantallen visitekaartjes ontwerpen? Vanaf 2 setjes ontvang je bij Fotofabriek al volumekorting! Een ding is zeker. Wil je visitekaartjes ontwerpen dan ben je bij Fotofabriek aan het juiste adres want visitekaartjes die voor 15:00 worden besteld, versturen wij dezelfde nog!

Ga je visitekaartjes ontwerpen dan heb je ook nog keuze uit extra opties zoals extra hoogglans, mat- of hoogglans en laminaat afwerking.

Volumekorting

Visitekaartdoosjes

Wil je jouw setje visitekaartjes netjes bewaren en kunnen opbergen? Dan kun je bij het afrekenen van je bestelling in de winkelwagen een bijpassend en kwalitatief visitekaartdoosje bestellen. Het promodoosjes is transparant en van kunststof en er passen ongeveer 20 visitekaartjes in. Erg praktsich om je visitekaartjes mooi te houden en netjes te bewaren!

Groter visitekaartdoosje nodig? Natuurlijk kan dat! Het bewaardoosje voor je visitekaartjes biedt ruimte voor ongeveer 2 setjes visitekaartjes en is perfect om je stapeltjes visitekaartjes thuis of op het kantoor georganiseerd te bewaren.

Visitekaartdoosje

Bekijk onze visitekaartjes

Bekijk het assortiment

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...