actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Visitekaartjes voorbeelden

  • Kant-en-klare thema's
  • 50 stuks
  • Dubbelzijdig gedrukt
  • Optioneel: met QR-code

eb je hulp nodig bij het maken van persoonlijke visitekaartjes? Dan ben je hier op het goede adres. Op de onderstaande pagina’s hebben wij visitekaartjes thema’s klaar gezet voor elke bedrijfsstijl. Ben je bijvoorbeeld fotograaf of kapper en wil je graag persoonlijke visitekaartjes weggeven aan je klanten? Kies dan voor de thema’s die hier perfect op aan sluiten. Na het kiezen van het thema is het mogelijk teksten en foto’s toe te voegen. Ook is het mogelijk deze teksten en foto’s te bewerken naar eigen smaak. Zowel de voor- als achterkant van de visitekaartjes kunnen bedrukt worden. 

Hoe kan ik visitekaartjes maken?

Via onze Online Editor kun je je eigen visitekaartjes maken voor elke gelegenheid. Kies uit kant-en-klare thema’s en start direct met ontwerpen:

1.    Kies uit de onderstaande thema’s voor je visitekaartjes
2.    Er opent nu een nieuw scherm waar je je visitekaartjes kunt ontwerpen
3.    Upload hierin je eigen foto’s en voeg je persoonlijke gegevens toe
4.    Klaar? Rond je bestelling af!

Mogelijkheden visitekaartjes maken


Na het personaliseren van de visitekaartjes heb je mogelijkheid te kiezen uit de hoeveelheid en is het mogelijk een bewaardoos erbij te bestellen. De visitekaartjes worden per 50 stuks geleverd. In de kassa is het mogelijk meerdere sets te bestellen. Vanaf 2 sets van 50 ontvang je al volumekorting! Doordeweeks voor 12:00 besteld? Wij versturen je visitekaartjes vandaag nog!

Zijn de bovenstaande thema’s niks voor jou? Het is ook mogelijk visitekaartjes te maken zonder thema. Klik op ‘Visitekaartjes maken’’ voor meer informatie.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...