actie
Tijdelijk 25% korting op fotovergrotingen

Visitekaartjes voorbeelden

Inspiratie nodig voor uw visitekaartje? Bekijk hier onze visitekaartjes voorbeelden! Er zijn veel verschillende soorten en maten visitekaartjes voorbeelden. Er zijn visitekaartjes voorbeelden in de maten, staand (85mm x 55mm) en liggend (55mm x 85mm). Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment visitekaartjes voorbeelden.

Onze voorbeelden zijn helaas tijdelijk niet beschikbaar

Ziet u uw visitekaartjes voorbeelden er niet tussen staan? Er zijn nog meer! Klik hiernaast voor het complete overzicht visitekaartjes voorbeelden. Fotofabriek heeft meerder templates voor ontwikkeld om zo alle branches visitekaartjes voorbeelden te kunnen geven.

Visitekaartdoosjes

Bij het bestellen van een setje visitekaartjes kun je tijdens het afrekenen van je bestelling in de winkelwagen ook een bijpassende visitekaartdoosje bestellen. In het transparante, kunststof promodoosje passen ongeveer 20 visitekaartjes en is erg praktisch om je visitekaartjes netjes in te bewaren.

Daarnaast kun je ook een bewaardoosje voor je visitekaartjes bestellen. Dit visitekaartdoosje is zeer geschikt om ongeveer 2 setjes visitekaartjes netjes thuis of op kantoor in te bewaren.