actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Vlaggetjes maken

9,1

(5629 beoordelingen)

Vlaggetjes met thema
  • Uniek voor iedere gelegenheid
  • Met leuke foto's of tekst
  • Handig touw meegeleverd
  • 12 vlaggetjes

Op zoek naar een feestartikel die iedere viering compleet maakt? Maak dan nu je eigen vlaggetjes bij Fotofabriek. De vlaggetjes zijn eenvoudig te maken in onze Online Editor en kunnen gepersonaliseerd worden voor iedere gelegenheid. Versier de vlaggetjes met leuke teksten, feestelijke afbeeldingen of foto’s van de persoon die in het middelpunt staat.

De vlaggetjes kunnen voor iedere feestje opgehangen worden. Denk bijvoorbeeld aan een slagingsfeestje van je zoon of dochter, of heeft je man net promotie gehad? Ook deze mijlpalen moeten gevierd worden. Hoe leuk is het om dit te doen met een unieke slinger van Fotofabriek?

Begin nu

Vlaggetjes van kwaliteit

Heb je de perfecte vlaggetjes ontworpen in onze Online Editor en heb je ze besteld? Ze worden dan aan beide kanten full-colour bedrukt zodat iedereen jouw creatie kan bewonderen op het feestje. Ook wordt er een stevig touwtje meegeleverd, zodat jij je niet drukt hoeft te maken of de slinger blijft hangen. Het stevige karton zorgt er bovendien voor dat de slinger ook voor een volgend feestje weer gebruikt kan worden (als jouw ontwerp dit toelaat).

De slingers worden gedrukt in een driehoekige vorm met in iedere slinger 2 gaatjes, hier kan het touw doorheen gestoken worden. Dit touw wordt bij de slinger geleverd. Hierdoor zal de kwaliteit van de slingers beter blijven, doordat tijdens verzending geen kreukels opgelopen zullen worden door het touw.

Details vlaggetje

Hoe maak je de vlaggetjes?

Bij het maken van de vlaggetjes kun je ontzettend creatief zijn. De Online Editor biedt tal van mogelijkheden op het gebeid van achtergrondkleuren, clip-arts, tekst en afbeeldingen. De vlaggetjes kunnen per 4 stuks worden ontworpen en in totaal worden de vlaggetjes 3 keer afgedrukt. Zo heb jij in totaal 12 unieke vlaggetjes die je aan de slinger kunt ophangen! Je maakt de feestslinger op de volgende manier in onze Online Editor:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies voor een blanco project of vul automatisch met foto’s.
  3. Voeg kleuren, foto’s of tekst toe.
  4. Druk op ‘bestellen’ en wij zorgen ervoor dat je slingers snel bij jou op de deurmat liggen.
Slingers aan de wand

Bekijk alle feestproducten

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...