actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Voetbal producten - voorbeelden & thema's

Organiseer jij een feestje om het EK of WK voetbal te kijken? Wil jij ervoor zorgen dat iedereen in een feestelijke stemming komt? Maak dan je eigen feest decoratie bij Fotofabriek! Denk aan producten zoals feesthoedjes, slingers en bierviltjes! Dit zijn unieke producten die jij leuk kan personaliseren en daardoor een echte sfeer creëert op jouw feestje!

Wij hebben voor jou alvast wat leuke voorbeelden op een rijtje gezet. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is er een leuke foto of tekst toe te voegen om het helemaal te personaliseren!

Producten specificaties

De feesthoedjes hebben een afmeting van 28,4 cm (breedte) en 16,8 cm (hoogte). Natuurlijk is het mogelijk om de maat van je feesthoedjes af te stellen met dubbelzijdige tape! Daarnaast zijn de feesthoedjes voorzien van een handig elastiek. Dus zodra Nederland scoort kun je helemaal losgaan!

De slingers die jij zelf ontwerpt worden full colour dubbelzijdig bedrukt. Je ontwerpt namelijk 4 vlaggetjes die in totaal 3 keer drukte worden. Hierdoor heb je 12 vlaggetjes! Deze vlaggetjes hebben dan een totale lengte van 2,5 meter. Daarbij wordt een 4 meter lange touw geleverd. 

Onze bierviltjes hebben een formaat van 10,7 bij 10,7 cm. Deze worden dan enkelzijdig gedrukt op 1,55 mm houtbord. Dit is namelijk gesatineerd karton met een hoge opdikking. Daarbij worden de bierviltjes geleverd in setjes van 20.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...