• eigen wanddecoratie maken

Wanddecoratie maken

Wanddecoratie geeft je huis, kantoor of tuin sfeer. Bij Fotofabriek kun je met je eigen foto's een unieke wanddecoratie maken. Maak een canvas van die leuke vakantiefoto of ga voor een strandfoto op een tuinposter en haal zo de zomer in je tuin.

Met de eenvoudige maar uitgebreide Online Editor van Fotofabriek kun je gemakkelijk je eigen wanddecoratie maken. In de Online Editor kun je ook nog je eigen tekst en cliparts toevoegen aan je foto wanddecoratie. Je hebt de keuze uit een groot scala materialen en we bieden de wanddecoraties in veel verschillende formaten aan.

Snelle bezorging

Alle wanddecoraties worden binnen 1 werkdag verzonden.

Kwaliteitsgarantie

Al onze wanddecoraties worden in eigen huis geproduceerd en er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Na het productieproces wordt de wanddecoratie door een medewerker gecontroleerd op kwaliteit.

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Een greep uit onze wanddecoratie

Actie Foto Op Hout
vanaf € 24,99
Foto Op Karton
vanaf € 4,99
Foto Op Aluminium
vanaf € 19,99
Foto Op Forex Vierkant
vanaf € 9,99
Foto Op Plexiglas
vanaf € 27,99

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!