wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Wanddecoratie maken

Wanddecoratie geeft je huis, kantoor of tuin sfeer. Bij Fotofabriek kun je met je eigen foto's een unieke wanddecoratie maken. Maak een canvas van die leuke vakantiefoto of ga voor een strandfoto op een tuinposter en haal zo de zomer in je tuin.

Met de eenvoudige maar uitgebreide software van Fotofabriek kun je gemakkelijk je eigen wanddecoratie maken. In de software kun je ook nog je eigen tekst en cliparts toevoegen aan je foto wanddecoratie. Je hebt de keuze uit een groot scala materialen en we bieden de wanddecoraties in veel verschillende formaten aan.

Ons aanbod

Snelle bezorging

Alle wanddecoraties worden binnen 2 werkdagen verzonden.

Kwaliteitsgarantie

Al onze wanddecoraties worden in eigen huis geproduceerd en er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Na het productieproces wordt de wanddecoratie door een medewerker gecontroleerd op kwaliteit.

Een greep uit onze wanddecoratie

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek