actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Weekagenda 2024 maken

9,0

(16154 beoordelingen)

Weekagenda

Er zijn vele verschillende weekagenda’s, van de basis weekagenda die je bij de boekenwinkel op de hoek kunt kopen tot agenda’s in het thema van een bepaalde voetbalclub. Wil jij liever een persoonlijke agenda hebben met je eigen foto's? Dan ben je bij Fotofabriek aan het juiste adres.

Productspecificaties

Bij Fotofabriek hebben we verschillende opties voor het maken van je weekagenda. De agenda’s kun je personaliseren met foto’s.

  • Vierkant 15x15, A6 staand en A5 staand
  • Variërend van 68 pagina’s tot 144 pagina’s
  • Flexibele transparante omslag tot harde kaft
  • Zelf de buitenkant ontwerpen en eigen foto’s plaatsen in de binnenkant
Gelijk beginnen Meer informatie

Ervaring van klanten

Bedrijfsagenda

Heb je een eigen bedrijf en wil je graag een professionele uitstraling? Dan is een weekagenda is de huisstijl van jouw onderneming erg handig om te hebben. Bij Fotofabriek kun je zelf een agenda ontwerpen en bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op de cover van de weekagenda gebruiken. Ook de binnenkant van de agenda kan je helemaal personaliseren en vullen met inspirerende foto’s. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld foto’s van producten die je verkoopt, foto’s van behaalde successen of quotes die je scherp houden.

Schoolagenda

Studeer je zelf of heb je kinderen die naar school gaan? Dan is het erg fijn om alle tentamens te noteren in je schoolagenda. Dit moet niet zomaar een weekagenda zijn, maar een die helemaal bij jou past. Die ene perfecte agenda met foto’s van al je vriendinnetjes of foto’s van je eigen voetbalteam, kun je natuurlijk in geen enkele winkel kopen. Via de software van Fotofabriek kun je zelf die perfecte agenda maken!

Je unieke weekagenda maken

Je eigen weekagenda kun je makkelijk en snel maken in onze Online Editor of onze offline software. Wanneer je jouw agenda af hebt zorgen wij ervoor dat hij snel geproduceerd wordt. Je kunt de weekagenda daarna ophalen bij onze drukkerij in Groningen of laten verzenden.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...