actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Moederdag actie

Lees meer

Welkomthuiscadeau

9,0

(18373 beoordelingen)

Welkom thuis
  • Origineel welkomstcadeau
  • Eenvoudig te ontwerpen
  • Keuze uit diverse producten voor binnen- en buiten
  • Verschillende formaten

Is je tante net terug uit het ziekenhuis en wil je haar verrassen met een leuk cadeau. Of is je beste vriend of vriendin terug van een toffe wereldreis. Wat fijn dat hij of zij weer thuis is! Het is altijd een fijn gevoel om weer thuis te komen na een lange tijd. Een welkomthuiscadeau doet het daarom altijd goed. Bij Fotofabriek vind je zeker een leuk welkomthuiscadeau voor de persoon die je lief hebt. Wij hebben een aantal cadeautjes voor je op een rij gezet.

Waarmee verras jij iemand?

'Welkom thuis' spandoek

Hoe leuk is het om je vriend of vriendin te verrassen met een 'Welkom thuis' spandoek. Maak van een tuinposter een mooie welkom thuis spandoek met daarop een leuke foto of tekst met je vriend of vriendin hierop afgebeeld. Je kunt ook nog tekst toevoegen. De spandoeken zijn UV- en waterbestendig en hebben een hoge kleurechtheid. Een welkomthuis spandoek is met of zonder ringen en in 6 verschillende formaten te bestellen.

Bekijk tuinposters
welkom thuis spandoek

'Welkom thuis' foto op karton

Een foto op karton is een bijzonder welkomthuiscadeau voor je tante. Een foto op karton is een superlichte wanddecoratie die je ook nog in verschillende vormen kunt krijgen. Zo kun je een foto in de vorm van een ster voor je tante maken omdat je zo trots op haar bent!

In de Online Editor kun je zelf aan de slag en het welkom thuis cadeau zo mooi maken als je zelf wilt. Een welkom thuis foto op karton is leverbaar in verschillende formaten, waaronder 20x30 staand, 60x40 liggend en 90x60 liggend.

Bekijk foto op karton
welkom thuis

'Welkom thuis' slinger

Wil jij een unieke slinger maken? Een welkomthuis slinger die over een aantal jaren nog steeds een leuke herinnering is? Fotofabriek heeft een super leuke tip hoe je dat kunt doen. Bij Fotofabriek kun je foto’s uploaden en zo je eigen retroprints ontwerpen. Retroprints zijn helemaal van deze tijd en geven een vintage look. Een setje is te bestellen vanaf 8 stuks. Je kunt ook voor de slingers met touw gaan en hier een leuk ontwerp voor maken!

Bekijk retroprints
slinger

'Welkom thuis' cadeaubon

Heb je geen passend cadeau kunnen vinden? Een cadeaubon doet het altijd goed. Degene aan wie je de cadeaubon overhandigt kan dan zelf bij Fotofabriek een leuk welkomthuiscadeautje uitzoeken. De welkomthuiscadeaubon kun je volledig personaliseren met een leuke foto of tekst. Je kunt zelf de waarde van je cadeaubon bepalen.

Bekijk cadeaubon
cadeaubon

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...