actie
20% korting op alle wanddecoratie
  • Welkom thuis

Weer terug van weggeweest

Is je tante net terug uit het ziekenhuis en wil je haar verrassen met een leuk cadeau. Of is je beste vriend of vriendin terug van een toffe wereldreis. Wat fijn dat hij of zij weer thuis is! Het is altijd een fijn gevoel om weer thuis te komen na een lange tijd. Een welkomthuiscadeau doet het daarom altijd goed. Bij Fotofabriek vind je zeker een leuk welkomthuiscadeau voor de persoon die je lief hebt. Wij hebben een aantal cadeautjes voor je op een rij gezet.

Welkomthuis spandoek

Hoe leuk is het om je vriend of vriendin te verrassen met een welkomthuis spandoek. Maak van een tuinposter een mooie welkomthuis spandoek met daarop een leuke foto of tekst met je vriend of vriendin hierop afgebeeld. Je kunt ook nog tekst toevoegen. De spandoeken zijn UV- en waterbestendig en hebben een hoge kleurechtheid. Een welkomthuis spandoek is met of zonder ringen en in 6 verschillende formaten te bestellen.

Welkomthuis foto op karton

Een foto op karton is een bijzonder welkomthuiscadeau voor je tante. Een foto op karton is een superlichte wanddecoratie die je ook nog in verschillende vormen kunt krijgen. Zo kun je een foto in de vorm van een ster voor je tante maken omdat je zo trots op haar bent!

In de Online Editor kun je zelf aan de slag en het welkom thuis cadeau zo mooi maken als je zelf wilt. Een welkom thuis foto op karton is leverbaar in verschillende formaten, waaronder 20x30 staand, 60x40 liggend en 90x60 liggend.

Welkomthuis slinger

Wil jij een unieke slinger maken? Een  welkomthuis slinger die over een aantal jaren nog steeds een leuke herinnering is? Fotofabriek heeft een super leuke tip hoe je dat kunt doen. Bij Fotofabriek kun je foto’s uploaden en zo je eigen retroprints ontwerpen. Retroprints zijn helemaal van deze tijd en geven een vintage look. Een setje is te bestellen vanaf 8 stuks.

Welkomthuis cadeaubon

Heb je geen passend cadeau kunnen vinden? Een cadeaubon doet het altijd goed. Degene aan wie je het cadeaubon overhandigt kan dan zelf bij Fotofabriek een leuk welkomthuiscadeautje uitzoeken. De welkomthuiscadeaubon kun je volledig personaliseren met een leuke foto of tekst. Je kunt zelf de waarde van je cadeaubon bepalen.

Welkom thuis cadeau

Actie  Foto Op Tuinposter
vanaf € 19,99
Retroprints
vanaf € 2,99
Cadeaubonnen
vanaf € 5,00

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!