wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Wenskaart maken

Zelf je wenskaart maken, bedrukt zoals jij het wilt. Maak een dubbelgevouwen kaart in een van onze 3 formaten of een enkelzijdige kaart van 10 x 15 cm welke je aan beide kanten bedrukt. Maak je eigen tekst- en foto-ontwerp op de voor- en achterzijde van je kaart. Je zelfgemaakte kaarten worden gemaakt op 260 grams sulfaatpapier, met optioneel extra hoogglans. De dubbele kaarten sets bevatten 8 of 9 kaarten en worden met enveloppen geleverd. De enkele kaarten hebben 8 kaarten per set. Je kunt ook een proefdruk maken.

Je kunt de wenskaart maken in de uitgebreide gratis software of de makkelijke online editor. Als je de wenskaart gaat maken in de software heb je verschillende sjablonen tot je beschikking en kun je ook een proefdruk bestellen.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Bekijk onze wenskaarten

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek