actie
20% korting op alle wanddecoratie
Wenskaart maken

Wenskaart maken

Zelf je wenskaart maken, bedrukt zoals jij het wilt. Maak een dubbelgevouwen kaart in een van onze 3 formaten of een enkelzijdige kaart van 10 x 15 cm welke je aan beide kanten bedrukt. Maak je eigen tekst- en foto-ontwerp op de voor- en achterzijde van je kaart. Je zelfgemaakte kaarten worden gemaakt op 260 grams sulfaatpapier, met optioneel extra hoogglans. De dubbele kaarten sets bevatten 8 of 9 kaarten en worden met enveloppen geleverd. De enkele kaarten hebben 8 kaarten per set. Je kunt ook een proefdruk maken.

Je kunt de wenskaart maken in de makkelijke online editor. Als je de wenskaart gaat maken in de software heb je verschillende sjablonen tot je beschikking en kun je ook een proefdruk bestellen.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Bekijk onze wenskaarten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!