wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Wijnkist bedrukken met je eigen logo, foto en tekst

Wanneer je een bijzondere gelegenheid hebt, dan wil je natuurlijk ook een bijzonder cadeau kopen. Laat dan een houten wijnkisten bedrukken met een foto, logo en tekst. Wil je het cadeau compleet maken? Bestel gelijk een fles rode, rosé of witte wijn erbij. Je eigen houten wijnkist maak je snel en makkelijk in de Online Editor.

  • Voeg foto's en tekst toe
  • Biologisch FSC gekeurd hout
  • Kies uit verschillende templates
  • Kist geschikt voor 1 of 2 flessen wijn

Bedruk een wijnkist voor bijzondere gelegenheden

Zoek je een mooi cadeau voor de verjaardag van een echte wijndrinker of misschien wel een whiskeyverzamelaar? Dan kun je de fles natuurlijk in cadeauverpakking doen, maar een bedrukte wijnkist met een foto maakt het cadeau wel echt speciaal. Misschien hebben jullie wel een foto die mooie herinneringen naar boven brengt, laat deze op de wijnkist drukken en trek gezellig een flesje wijn open. Al die fijne herinneringen komen vanzelf weer tot leven.

Gepersonaliseerde wijnkist met een fles wijn als relatiegeschenk

Wanneer je klanten wil bedanken dan is een goede indruk achterlaten natuurlijk belangrijk. Een gepersonaliseerde wijnkist met je eigen logo, laat zien dat jij moeite doet voor jouw relaties. Je hoeft alleen je eigen logo of een foto toe te voegen in de Online Editor en jouw originele relatiegeschenk is klaar.

Geef een flesje wijn tijdens de feestdagen in een luxe wijnkist

Tijdens de feestdagen worden familie, vrienden en collega's in de watten gelegd met originele bedankjes. Een wijnkist bedrukt en deze vullen met een flesje wijn past hier goed bij.

Bekijk onze wijnkisten

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek