actie
30% korting op alle vlakliggende fotoboeken
Zakagenda maken

Zakagenda maken met eigen foto's

8,5 (49 beoordelingen)

Ben je veel op reis voor school of werk? Dan is een zakagenda iets voor jou! Een eigen zakagenda maken is de manier om ervoor te zorgen dat alles wat je nodig hebt, altijd bij de hand is.

Je kunt een zakagenda maken in twee types, een jaar zakagenda en een school zakagenda (Schoolagenda S). Wanneer je een zakagenda maken gaat, bevat deze 128 extra witte pagina’s, een handige spiraalbinding en een stevige kunststof omslag.

Wanneer je een jaar zakagenda maken gaat zitten daar de volgende handige extra’s in: wereldkaart met tijdzones, internationale netnummers, jaaroverzicht met feestdagen, notitievelden en een adressentabel.

Ga je een school zakagenda maken dan krijg je de volgende extra’s: cijferlijst, lesroostervelden, adressentabel, schoolvakanties met feestdagen en een jaaroverzicht met feestdagen. Kies hieronder jou type zakagenda en begin direct met je eigen zakagenda maken!

Heb je interesse om meer dan één zakagenda te maken? Bijvoorbeeld voor collega’s of je beste vriend of vriendin? Dan krijg je bij Fotofabriek korting! Deze korting kan oplopen tot wel 15%. Wacht dus niet langer, begin direct met zelf een zakagenda maken met eigen foto’s en teksten en pak die korting!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform