Zakagenda maken

Zakagenda maken

Ben je veel op reis voor school of werk? Dan is een zakagenda iets voor jou! Een eigen zakagenda maken is de manier om ervoor te zorgen dat alles wat je nodig hebt, altijd bij de hand is.

Je kunt een zakagenda maken in twee types, een jaar zakagenda en een school zakagenda (Schoolagenda S). Wanneer je een zakagenda maken gaat, bevat deze 128 extra witte pagina’s, een handige spiraalbinding en een stevige kunststof omslag.

Wanneer je een jaar zakagenda maken gaat zitten daar de volgende handige extra’s in: wereldkaart met tijdzones, internationale netnummers, jaaroverzicht met feestdagen, notitievelden en een adressentabel.

Ga je een school zakagenda maken dan krijg je de volgende extra’s: cijferlijst, lesroostervelden, adressentabel, schoolvakanties met feestdagen en een jaaroverzicht met feestdagen. Kies hieronder jou type zakagenda en begin direct met je eigen zakagenda maken!

Bekijk hier onze zakagenda's

Heb je interesse om meer dan één zakagenda te maken? Bijvoorbeeld voor collega’s of je beste vriend of vriendin? Dan krijg je bij fotofabriek.nl korting! Deze korting kan oplopen tot wel 15%. Wacht dus niet langer, begin direct met zelf een zakagenda maken met eigen foto’s en teksten en pak die korting!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!