actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting

Zelf kaarten maken

9,0

(15640 beoordelingen)

Kaarten maken
  • Snelste levering van Nederland
  • Hoge kwaliteit
  • Gebruik eigen foto's
  • Gratis enveloppen

Wil jij je vrienden uitnodigen of een aankondiging doen? Wil je dit doen met zelfgemaakte kaarten?  Voeg eenvoudig je eigen foto’s toe en verras je vrienden met een uniek, persoonlijk ontworpen kaartje. 

Maak je eigen kaarten

Wat voor soorten kaarten zijn er allemaal?

Geboortekaarten, verhuiskaarten, rouwkaarten, verjaardagskaarten… het houdt niet op. Voor elke gelegenheid is er wel een kaart te bedenken. Gaat je beste vriendin trouwen? Stuur haar een trouwkaartje om te laten zien dat je achter haar huwelijk staat. Of heb jij een groot feest gepland en wil je al je vrienden laten weten waar en wanneer het feest is? Stuur gauw een uitnodigingskaart! Wil je laten weten dat je moeder bent geworden van het állerschattigste kindje. Ontwerp een eigen geboortekaartje met op de voorkant een foto van de newborn!
Ook is het natuurlijk belangrijk om het iedereen te laten weten dat jij intrekt in een nieuw huis. Verhuiskaartjes versturen maar! Daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om gewoon iemand een leuk kaartje te sturen. Gewoon omdat het kan!

Maak eenvoudig je eigen vakantiekaart!

Kaarten ontwerpen

Een kaart ontwerp je eenvoudig zelf in een aantal stappen:

  1. Open onze Online Editor. Kies of je kaarten per set of per stuk wilt.
  2. Kies het formaat van de foto.
  3. Upload foto’s die je afgedrukt wilt hebben op je kaartje.
  4. Zet een tekst op de kaart.
  5. Na het voltooien van je bestelling beginnen wij meteen met het drukken van jouw kaarten.
Maak eenvoudig je eigen kaart

Ruime keuze uit verschillende formaten en afwerkingen

Wil je een enkele kaart? De mogelijkheden hiervoor zijn in A5 of A6 formaat. Ook dubbelzijdige kaartjes hebben deze formaten, daarnaast hebben zij ook nog A4, 10 x 10 en 14 x 14 als formaten.
Ben je klaar met het ontwerpen van je kaart? Nu is er nog de mogelijkheid om hem af te drukken op standaard papier, natuurwit papier of UV Hoogglans. Natuurwit papier is minder wit dan standaard papier en bij UV Hoogglans zit er een glanslaag op de voorkant van de kaart.

voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Kaarten direct versturen!

Bij Fotofabriek is het mogelijk om je eigengemaakte kaartje direct naar je vrienden/familie te versturen. Geef in de winkelwagen aan dat je de kaart direct wilt versturen naar meerdere geadresseerden en wij sturen de kaarten voor je op!

Kaarten per stuk maken

Wij bieden service

Kwaliteit is voor ons zeer belangrijk. Ieder product wordt door ons gecontroleerd op kwaliteit. Je zal dus altijd een kwalitatief goed product ontvangen van ons. Heb je eventueel nog vragen of onduidelijkheden, neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en geven altijd binnen 24 uur een reactie.

Bekijk hier het complete kaarten assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...