Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
Actie
25% korting - Verras met een uniek moederdagcadeau!

Slingers maken met eigen foto's en tekst

Slingers
  • Uniek voor iedere gelegenheid
  • 12 vlaggetjes
  • Stevig touw meegeleverd
  • Met leuke foto's of tekst

Bij Fotofabriek is het nu mogelijk om zelf slingers te maken! Dus heb je binnenkort een verjaardag? Verras de jarige job dan met een unieke feestslinger met persoonlijke foto’s en tekst. Of wordt je beste vriendin binnenkort moeder? Maak dan een mooie slinger in pastelkleuren voor de babyshower en versier de vlaggetjes met leuke clip-arts in onze Online Editor. 

Begin nu

Unieke slingers voor ieder feestje

Slingers kunnen voor ieder feestje opgehangen worden. Zo kun je leuke slingers ophangen voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of voor het 25 jarig huwelijk van je ouders. De slinger bevat in totaal 12 vlaggetjes en is 2,5 meter lang. Door het meegeleverde touw (4 meter) kun je de slinger op iedere plek in huis ophangen. Wil je de slinger liever cadeau doen aan iemand? Het touwtje wordt apart ingepakt waardoor je het pakje makkelijk cadeau kunt doen. De slingers worden full colour dubbelzijdig bedrukt zodat jouw creatie goed te bewonderen is door iedereen.

Slingers met thema

De slinger zelf maken

Bij Fotofabriek kan je eenvoudig zelf slingers maken. In de Online Editor kun je eenvoudig de gewenste foto’s uploaden. Als je een feestslinger zonder foto’s wilt kan dit natuurlijk ook. Kies een mooie achtergrondkleur voor het vlaggetje en versier de slinger met ballonnen of cupcakes. Je kunt ook cijfers en tekst laten drukken op de slinger. Wordt je zoon of dochter bijvoorbeeld 30? Versier de slinger met de cijfers van zijn of haar leeftijd en voeg wat leuke foto’s toe.

Slinger op een rij
Begin nu

Bekijk hier alle feestproducten

Bekijk het assortiment

Bekijk onze feestproducten

vlaggenlijn maken
vanaf € 9,99
cadeaucheque
vanaf € 7,99
uitnodigingskaart ontwerpen
vanaf € 8,99
fotobord maken
vanaf € 41,99
naamkaarten ontwerpen
vanaf € 6,99
feesthoed ontwerpen
vanaf € 7,99

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform