actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

21 diner

21 diner aankleding
  • Uitnodigingen, naamkaartjes, placemats en meer!
  • Gemakkelijk te ontwerpen
  • Volledig te personaliseren
  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering

Je 21e verjaardag vieren is natuurlijk een bijzonder moment! Maak je 21 diner persoonlijk door de aankleding zelf te ontwerpen en maken. Bij Fotofabriek kun je verschillende producten voor je 21 diner personaliseren. Klik op onderstaande knop om een product in de Online Editor te ontwerpen of klik op een van de producten in onderstaande alinea’s. 

Begin direct

Voorbereiding en aankleding 21 diner

Voordat het 21 diner kan plaatsvinden moet je natuurlijk wel je vrienden op de hoogte stellen. Ontwerp snel en gemakkelijk je eigen uitnodigingskaarten en nodig je vrienden uit met een persoonlijke uitnodiging! En voordat iedereen kan aanschuiven is het natuurlijk wel zo leuk dat de aankleding van jouw 21 diner helemaal geregeld is. Heb je het thema voor het diner al gekozen? Dan kun je nu aan de slag met de aankleding. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van:

21 diner aankleding

21 diner eten serveren

Wanneer iedereen aan tafel- en klaar zit voor het eten is het natuurlijk belangrijk dat de hapjes van je 21 diner op een mooie en leuke manier gepresenteerd worden. Hiervoor kun je bijvoorbeeld eten serveren op een: 

Proosten met al je vrienden

Tussen al het geklets, lekkere eten en de gezelligheid door is het wel zo leuk om met elkaar te proosten natuurlijk. Schenk je verschillende soorten drankjes tijdens je 21 diner? Geen probleem, je kunt bij Fotofabriek verschillende glazen ontwerpen en laten graveren! Denk aan het graveren van:

Willen de gasten voor- of achteraf een kopje thee of koffie? Schenk dan een lekker warm drankje in een theeglas of mok met 21 diner thema om het helemaal in stijl te houden.

21 diner aankleding

Afronding 21 diner

Aan het einde van een 21 diner is het misschien nog wel leuk om spelletjes te spelen. Speel bijvoorbeeld je eigen fotospel door er van iedereen een geprintte kinderfoto bij te pakken en te raden wie welk kind is. Tot slot kun je de avond nog afsluiten door je vrienden te vragen of ze een leuk berichtje willen schrijven in het gastenboek. Je kunt bijvoorbeeld een hardcover of softcover boek maken en geheel ontwerpen in het thema van jouw 21 diner!

21 diner cadeautips

Ben jij niet degene die een 21 diner organiseert, maar ben je op zoek naar een cadeau? Geef dan een herinnering cadeau! Denk bijvoorbeeld aan een:

Maak een persoonlijk cadeau door het te ontwerpen met een leuke, grappige of mooie foto van jullie tweeën of de hele vriendengroep. Of laat het cadeau bedrukken met een grappige quote en de bijnaam van de jarige job. 

21 diner aankleding

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...