actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Moederdag actie

Lees meer

Afscheidscadeau collega man

9,0

(17585 beoordelingen)

Afscheidscadeau man bestellen
  • Verrassende cadeaus voor collega's
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Met eigen foto
  • Makkelijk te ontwerpen
  • Breed cadeau assortiment

Afscheid nemen bestaat niet met een gepersonaliseerd afscheidscadeau collega man! Al onze fotocadeaus kun je voorzien van eigen foto’s of tekst. Zo zorg je ervoor dat jouw mannelijke collega de leuke tijd op het werk nooit zal vergeten. 

Omdat wij begrijpen dat het soms best lastig kan zijn om een origineel afscheidscadeau te verzinnen, geven we je een aantal afscheidscadeau ideeën voor hem.

Bekijk afscheidscadeaus voor hem Bekijk al onze cadeau ideeën

Uniek afscheidscadeau collega man

Niets is leuker dan het geven van een persoonlijk afscheidscadeau aan je mannelijke collega. Een fotocadeau is niet alleen persoonlijk, maar ook heel origineel. Het is een mooie manier om herinneringen en momenten vast te leggen.

Verlaat jouw collega na een lange tijd het bedrijf? Dan zijn er vast veel leuke foto’s van hem op het werk. Maak een verzameling van de mooiste momenten tijdens jullie samenwerking of laat elke collega een boodschap in een fotoboek schrijven.

Een ander idee is om een mok met foto te laten bedrukken voor je collega. Het is een leuk en praktisch cadeau en zal hem bij elk kopje koffie herinneren aan de leuke tijd met het team. Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Dan zal hij vast verbaasd zijn als je een fotopuzzel cadeau geeft. Kies een foto die speciaal is voor de collega en laat deze printen op een puzzel! 

Bekijk afscheidscadeaus voor hem
Afscheidscadeau collega man fotoboek

Hoe ontwerp ik een afscheidscadeau collega man?

Een afscheidscadeau voor je mannelijke collega is binnen een mum van tijd te personaliseren. Dankzij onze Online Editor, kun je heel gemakkelijk je foto’s uploaden. Ook kun je teksten of clip-arts toevoegen. Dit alles zorgt ervoor dat je zeker weet dat jouw fotocadeau honderd procent uniek is! Om je te helpen bij het ontwerpen van het afscheidscadeau, hebben we de stappen voor je op een rij gezet. 

1.    Kies je fotocadeau 
2.    Open de Online Editor en upload de leukste foto’s 
3.    Wees creatief! Voeg een bemoedigende quote toe of bewerk de foto’s 
4.    Tevreden over je ontwerp? Rond de bestelling af 
5.    Volg de bestelling via jouw Fotofabriekaccount 

En nu is je afscheidscadeau klaar om aan je collega te geven! Bij Fotofabriek hebben we veel cadeaus voor hem.

Afscheidscadeaus voor hem
Afscheidscadeau collega man tips

Het afscheidscadeau collega man snel in huis

Ben je aan de late kant met het regelen van een afscheidscadeau voor je mannelijke collega? Dan kunnen wij jouw fotocadeau ook sturen aan de hand van onze spoedproductie. Hierbij krijgt jouw bestelling voorrang op de rest. Zo hoef jij je niet meer zorgen te maken over de levertijd van je bestelling. 

Hulp nodig of heb je vragen over jouw fotoproduct? Onze klantenservice staat elke dag voor je klaar. Je kunt ze bereiken via telefoon, e-mail of via de online chat op onze website. 

Afscheidscadeaus voor hem
Afscheidscadeau collega man personaliseren

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...