actie
20% korting op alle wanddecoratie
Afscheidscadeau groep 8

Afscheidscadeau voor groep 8

Het einde van het schooljaar nadert. Het jaar waarin de kinderen van groep 8 afscheid nemen van hun vertrouwde juf of meester, maar niet zonder afscheidscadeau natuurlijk!

Verzamel alle hoogtepunten van het jaar in een jaarboek of maak een smoelenboek. Zo kunnen de kinderen nog lang genieten en met veel plezier terugkijken aan de leuke tijd die ze doorgebracht hebben op de basisschool!

Afscheidscadeau groep 8

Een leuk klassenboek is verkrijgbaar in verschillende formaten. Maak een klein smoelenboekje op A6 formaat of een wat groter jaarboek op A5 formaat en bundel alle gezichten in een prachtig boek. Er kan gekozen voor worden verschillende soorten boeken. Kies voor een klassenboek met spiraal of softcover of een jaarboek met hardcover.

Bekijk onze afscheidscadeau boeken

De leukste foto's in één boek

Combineer klassenfoto’s en individuele foto’s met leuke verhaaltjes van de kinderen om het afscheidscadeau extra persoonlijk te maken! Zet er foto’s in van toen en nu, voor hilarische momenten. Je kunt de kinderen ook in een aantal steekwoorden beschrijven. Zo kunnen de kinderen altijd nog eens terugkijken op hun oude klasgenoten.

Natuurlijk is het ook leuk als de juf of meester in het herinneringsboek van school staat en ook foto’s van het schoolgebouw en het schoolplein mogen niet ontbreken.

Verras de kinderen van groep 8 met een afscheidscadeau en laat ze met veel plezier terugkijken op een geweldige tijd!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!