Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
actie
Tot 30% korting op veel kerstcadeaus
  • Afscheids cadeau groep 8

Afscheidscadeau voor groep 8

Maak een afscheidscadeau

Het einde van het schooljaar nadert. Het jaar waarin de kinderen van groep 8 afscheid nemen van hun vertrouwde juf of meester, maar niet zonder afscheidscadeau natuurlijk!

Verzamel alle hoogtepunten van het jaar in een jaarboek of maak een smoelenboek. Zo kunnen de kinderen nog lang genieten en met veel plezier terugkijken aan de leuke tijd die ze doorgebracht hebben op de basisschool!

Afscheidscadeau groep 8

Een leuk klassenboek is verkrijgbaar in verschillende formaten. Maak een klein smoelenboekje op A6 formaat of een wat groter jaarboek op A5 formaat en bundel alle gezichten in een prachtig boek. Er kan gekozen voor worden verschillende soorten boeken. Kies voor een klassenboek met spiraal of softcover of een jaarboek met hardcover.

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Bekijk onze afscheidscadeau boeken

De leukste foto's in één boek

Combineer klassenfoto’s en individuele foto’s met leuke verhaaltjes van de kinderen om het afscheidscadeau extra persoonlijk te maken! Zet er foto’s in van toen en nu, voor hilarische momenten. Je kunt de kinderen ook in een aantal steekwoorden beschrijven. Zo kunnen de kinderen altijd nog eens terugkijken op hun oude klasgenoten.

Natuurlijk is het ook leuk als de juf of meester in het herinneringsboek van school staat en ook foto’s van het schoolgebouw en het schoolplein mogen niet ontbreken.

Verras de kinderen van groep 8 met een afscheidscadeau en laat ze met veel plezier terugkijken op een geweldige tijd!

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform