actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Moederdag actie

Lees meer

Afscheidscadeau pensioen

9,0

(17549 beoordelingen)

Afscheidscadeau pensioen met foto
  • Unieke en persoonlijke cadeaus
  • Zelf ontwerpen in de Online Editor
  • Groot aanbod fotocadeaus
  • Met eigen foto en tekst
  • 100% kwaliteitsgarantie

Het pensioen markeert het einde van een carrière en het begin van een nieuw hoofdstuk in iemands leven. Wat is er nu mooier dan dit bijzondere moment te vieren met een tastbaar afscheidscadeau dat de herinneringen aan de werkjaren levendig houdt? Bij Fotofabriek.nl hebben we een uitgebreide selectie cadeau-ideeën die perfect zijn voor het afscheid nemen van een collega, vriend of familielid.

Bekijk afscheidscadeaus

Persoonlijk afscheidscadeau pensioen

Wil je een indrukwekkend afscheidscadeau voor iemand zijn pensioen geven? Kies dan voor een foto op canvas. Selecteer een of meerdere favoriete foto's en laat deze professioneel afdrukken op hoogwaardig canvas. Het resultaat is een adembenemende wanddecoratie die de ontvanger keer op keer zal herinneren aan de mooie momenten uit zijn of haar carrière.

Een ander leuk idee is om een kalender te ontwerpen. Een gepersonaliseerde kalender is niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een prachtige manier om het pensioen te vieren. Selecteer twaalf bijzondere foto's die symbool staan voor de hoogtepunten van de carrière en ontwerp een unieke kalender.
 

Bekijk afscheidscadeaus
Afscheidscadeau pensioen kalender

Hoe ontwerp je een afscheidscadeau pensioen?

Met onze fotoproducten kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en een afscheidscadeau voor iemand zijn pensioen samenstellen dat volledig aansluit bij de persoonlijke herinneringen. Dit doe je gemakkelijk via onze Online Editor. Na het bestellen zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk het fotocadeau in huis hebt. Volg hiervoor de volgende stappen. 

1.    Kies je fotoproduct
2.    Open de Online Editor en begin met ontwerpen 
3.    Wees creatief! Vul een lieve tekst in of upload je foto
4.    Tevreden over jouw creatie? Rond de bestelling af 
5.    Nu wordt jouw fotocadeau direct gemaakt in onze fabriek!
 

Bekijk afscheidscadeaus
Afscheidscadeau pensioen idee

Afscheidscadeau pensioen snel in huis

Ben je laat met het regelen van het afscheidscadeau voor iemand zijn pensioen? Dan kunnen we jouw cadeau ook sturen aan de hand van onze spoedproductie. Hierbij krijgt jouw bestelling voorrang op de rest, waardoor je het afscheidscadeau snel in huis hebt.  Ben je benieuwd naar de huidige levertijden omdat je graag wilt weten wanneer je jouw bestelling kunt verwachten? Bekijk dan onze actuele levertijden.

Hulp nodig of heb je vragen over jouw fotoproduct? Onze klantenservice staat elke dag voor je klaar. Je kunt ze bereiken via telefoon, e-mail of via de online chat die rechtsonder in je scherm te vinden is. 
 

Bekijk afscheidscadeaus
Afscheidscadeau pensioen bier

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...