Agenda bestellen

Agenda 2018 bestellen met eigen foto's en teksten

Wil jij ook eens wat anders dan een standaard agenda en wil jij ook je eigen agenda online bestellen? Dat kan! Fotofabriek geeft je nu de mogelijkheid om zelf je eigen agenda te maken en bestellen. Je kunt bij Fotofabriek kiezen tussen 3 verschillende soorten agenda's. Je kunt kiezen voor een pocket formaat agenda, een A5 formaat agenda of je kunt zelf een deluxe agenda bestellen. Verder heb je nog de keuze of je een jaar- of een schoolagenda bestellen wilt.

De pocketagenda (zakagenda of schoolagenda S) heeft een A6-formaat en bevat 128 pagina's. Hiernaast heeft deze agenda een stevige spiraalbinding en beschikt over mooi extra wit schrijfpapier. De jaar- en schoolagenda hebben een A5-formaat en bevat 144 pagina's van mooi stevig schrijfpapier. De jaaragenda deluxe heeft naast de 144 pagina's, spiraalbinding en stevig schrijfpapier ook nog eens een harde kaft. Waar wacht je nog op?! Begin nu met je eigen agenda bestellen!

Ga direct een agenda bestellen!

Jaaragenda`s
vanaf € 6,99
Schoolagenda`s
vanaf € 7,99

Agenda bestellen met korting

Wil je meer dan één agenda bestellen? Bijvoorbeeld voor je collega's op het kantoor? Dan krijg je bij Fotofabriek korting wanneer je de agenda bestellen gaat! Wanneer je meer dan één agenda bestellen gaat krijg je bij Fotofabriek namelijk volumekorting die kan oplopen tot wel 15%! Begin direct met je agenda bestellen!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!