actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

AI Achtergrond veranderen

  • Makkelijk foto’s bewerken
  • Elke nieuwe achtergrond is uniek
  • Gemakkelijk in een andere omgeving bevinden
  • Binnen een handomdraai een nieuwe achtergrond

Zoek je naar de snelste methode om je foto achtergrond te transformeren en er een leuke twist aan te geven? Zoek niet langer! Met onze geavanceerde AI Studio is het veranderen van achtergronden een fluitje van een cent.

In slechts enkele klikken kun je een nieuwe achtergrond toevoegen en een verbluffende afbeelding creëren, zonder enige technische kennis of ervaring met fotobewerking.

Verander je achtergrond nu

Mogelijkheden van achtergrond veranderen met AI

Laat je creativiteit de vrije loop en geef de achtergrond van je foto's een fantasierijke twist. Stel je voor, je hebt een leuke foto, maar in plaats van een strandachtergrond, wil je liever een weelderig regenwoud. Geen zorgen! Met onze achtergrondveranderingsfunctie bij Fotofabriek is dat eenvoudig te realiseren.

Of misschien wil je alvast de vakantiesfeer opwekken en inspiratie opdoen voor je volgende reisfoto's? Ook dat is makkelijk te realiseren met onze achtergrondveranderingsmogelijkheid. Laat je verbeelding los  en transformeer je foto's precies zoals jij wilt.

Verander je achtergrond nu

Gemakkelijk een achtergrond veranderen

Het is namelijk ontzettend eenvoudig om je achtergrond te veranderen in onze AI studio. Begin direct in onze AI Studio door op de knop "Verander je achtergrond nu" te klikken. Hier kun je moeiteloos een foto uploaden en meteen zien hoe alles werkt!

Wil je meer dan alleen je achtergrond veranderen? Neem dan gerust een kijkje bij alle andere functies die onze AI Studio te bieden heeft! Ben je niet tevreden met je resultaat? Klik dan simpelweg op 'Opnieuw genereren'!

Verander je achtergrond nu

Transformeer je foto's naar unieke geschenken

Heb je je foto omgezet naar iets compleet nieuws en wil je het afdrukken op een van onze producten? Dat is geen enkel probleem! Nu je foto gereed is, kun je aan de slag met het ontwerpen in onze Online Editor. Op die manier transformeer je elke foto tot een uniek product!

Dankzij ons eigen productiecentrum zorgen we ervoor dat jouw gepersonaliseerde producten snel en met hoogwaardige kwaliteit worden bedrukt. Wil je weten hoe lang het duurt voordat je het product kunt verwachten? Kijk dan bij onze actuele levertijden.

Heb je nog andere vragen? Ons klantenserviceteam staat zeven dagen per week voor je klaar via online chat, email of telefoon.

Verander je achtergrond nu

Wat is AI?

In Nederlandse termen staat AI voor Kunstmatige Intelligentie, bekend als Artificial Intelligence in het Engels. Dankzij deze geavanceerde technologie kunnen de foto's die je uploadt worden omgetoverd tot unieke afbeeldingen, mogelijk gemaakt door onze AI Studio. Onze AI Studio heeft geleerd aan de hand van tientallen miljoenen afbeeldingen wat verschillende elementen zijn en aan de hand daarvan kan die het namaken zonder dat daar een persoon voor nodig is.

Deze technologie zorgt ervoor dat als je achtergrond verandert met AI Studio elke nieuwe afbeelding uniek is.

Bekijk de AI Studio

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...