actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Ontdek de AI Studio van Fotofabriek

Ontdek onze nieuwste toevoeging: de AI Studio van Fotofabriek. Vol trots introduceren wij onze innovatieve AI Studio, nu beschikbaar binnen de Online Editor. Als eerste online drukkerij bieden wij nu zes verschillende functionaliteiten aan, die jouw fotobewerking naar een hoger niveau tilt! Dankzij AI, Artificial Intelligence, maak je altijd een uniek product wat niemand anders heeft. Van het weggummen van ongewenste objecten tot het creëren van een kunstwerk, in de AI Studio zijn de mogelijkheden grenzeloos. Laat je inspireren en verander en verbeter je foto’s moeiteloos!

Magisch tekenen

Voeg creatieve elementen aan je foto's toe!

Lees meer

Magisch gummen

Verwijder eenvoudig personen, objecten, teksten en logo's uit je foto's!

Lees meer

Sticker maken

Maak van personen of objecten in jouw foto een vrijstaand beeld!

Lees meer

Achtergrond veranderen

Verander de achtergrond van jouw foto een geef er een leuke twist aan!

Lees meer

Kunstwerk maken

Tover jouw foto om tot een kunstwerk met keuze uit acht schilderstijlen!

Lees meer

Resolutie verhogen

Maak jouw foto onscherpe foto's weer scherp!

Lees meer

Hoe gebruik ik de AI Studio?

Ontdek hoe eenvoudig en plezierig het is om de AI Studio te gebruiken! Begin direct in onze AI Studio! Hier kun je gemakkelijk je foto's uploaden en deze bewerken totdat jij helemaal tevreden bent. De verschillende functies in de AI Studio zorgen ervoor dat het bewerken van jouw foto een fluitje van een cent is, waar je geen expert voor hoeft te zijn!

De functies in de AI Studio

Je foto bewerken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Binnen enkele seconden heb jij je favoriete foto’s omgetoverd tot een schilderij, de achtergrond veranderd of heb je ongewenste objecten weggehaald uit je foto. Je heb hier geen technische kennis voor nodig. Jij kiest hoe je foto eruit moet zien en AI doet het werk! Wacht niet langer en begin direct met het bewerken van je foto in onze AI Studio! Kies uit de opties hierboven met welke functie jij je foto's gaat bewerken.

Jouw AI Creatie naar de Online Editor

Upload je AI creatie na het verbeteren van je foto direct in onze Online Editor, waar je deze verder kunt bewerken met andere foto's, teksten of cliparts. Laat de foto afdrukken of voeg deze toe aan je fotoboek, mok of één van onze andere producten.

Als je ergens niet helemaal uitkomt of vragen hebt over specifieke stappen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail, telefoon of online chat. Wacht niet langer en probeer het vandaag nog om je afbeeldingen kwalitatief naar een hoger niveau te tillen!

Wat is AI?

AI staat voor Kunstmatige Intelligentie. Het stelt computers in staat om taken uit te voeren die normaal gesproken menselijke intelligentie vereisen, zoals patroonherkenning, spraakverwerking en besluitvorming. In het geval van Fotofabriek's AI Studio wordt deze kracht gebruikt om jouw foto's te verbeteren en te transformeren op manieren die voorheen ondenkbaar waren.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de AI Studio en geef je creativiteit vleugels. Fotofabriek is de plek waar innovatie en creativiteit samenkomen om jouw herinneringen onvergetelijk te maken. Begin vandaag nog met het creëren van jouw unieke meesterwerken!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...