actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

AI Sticker maken

  • Toepasbaar op veel producten
  • Sticker direct klaar om af te drukken
  • Vrijstaand beeld van jouw eigen foto’s
  • Snel en eenvoudig de achtergrond verwijderen

Ben je op zoek naar een makkelijke manier om van de objecten op jouw foto’s een vrijstaand beeld te maken? Zoek niet verder, want dat kan snel en eenvoudig in de AI Studio van Fotofabriek! Binnen enkele seconden verwijdert AI, Artificial Intelligence, de achtergrond van jouw foto. Zo blijven er alleen personen of objecten over, waardoor je direct een sticker hebt van jouw afbeelding.

Maak direct jouw sticker

Wat is sticker maken met AI?

Een sticker maken van een familiefoto, een foto van je vriendengroep of jezelf is nooit eerder zo eenvoudig geweest! Binnen een paar klikken kan AI jouw achtergrondfoto verwijderen. Maak van jouw stickers een life-size cut-out op een kartonnen bord. Creër WhatsAppstickers en sleutelhangers of gebruik ze voor merchandise artikelen. 

De stickers kun je ook laten afdrukken bij ons. Zowel als een echte sticker die je ergens op kan plakken, als toevoeging aan een ander product in ons assortiment.

Maak direct jouw sticker

Hoe verwijder ik de achtergrond?

Het maken van een vrijstaand beeld door de achtergrondfoto te verwijderen is eenvoudig en leuk met de AI Studio van Fotofabriek! Om het zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we de stappen hieronder op een rij gezet:

  1. Selecteer een product naar keuze en open de Online Editor
  2. Upload de foto waarvan jij een sticker wilt maken
  3. Klik bovenin op de AI Studio knop
  4. Kies in het linkermenu de functie Sticker maken
  5. Laat AI de achtergrond verwijderen

Ben je tevreden met het resultaat? Upload jouw foto in de Online Editor, waar je je product nog verder kan personaliseren met teksten, foto’s en cliparts.

Maak nu je eigen sticker

Afronden van het sticker maken

Na het verbeteren van je foto kun je in de Online Editor verder met het bewerken van het product om het volledig aan te laten sluiten bij je stijl. 

Als je ergens niet helemaal uitkomt of vragen hebt over specifieke stappen, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail, telefoon of online chat. Wacht niet langer en probeer het vandaag nog uit om te ontdekken hoe je van jouw foto’s stickers kunt maken!

Maak direct jouw sticker

Wat is AI?

In Nederland is AI beter bekend als Kunstmatige Intelligentie, bekend als Artificial Intelligence in het Engels. Dankzij AI kunnen de foto's die je uploadt worden omgezet naar unieke afbeeldingen, mogelijk gemaakt door onze AI Studio. Ontdek de diverse functies in de AI Studio, van het maken van een schilderij tot het wissen van ongewenste objecten. Er zijn eindeloze mogelijkheden!

Bekijk de AI Studio

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...