actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

AI Magisch gummen

  • Bewerk elke foto tot perfectie
  • Moeiteloze fototransformatie
  • Laat logo's en teksten verdwijnen
  • Verwijder eenvoudig personen of objecten

Stel je voor dat je de mogelijkheid hebt om eenvoudig teksten, objecten of personen uit je foto's te wissen, alsof je beschikt over een gum die het laat verdwijnen. Bij Fotofabriek kun je nu gebruikmaken van AI Magisch gummen. Binnen onze Online Editor heb je de mogelijkheid om jouw foto's te bewerken met behulp van Artificial Intelligence. Je verwijdert makkelijk voorwerpen die je liever niet op je foto terugziet.

Geef je foto het gewenste resultaat dankzij AI Magisch gummen! Ontdek alle mogelijkheden en ga vandaag nog aan de slag met het wissen van objecten.

Begin met magisch gummen

Wat is magisch gummen met AI?

Maak het bewerken van je foto's moeiteloos en plezierig met onze unieke service, Magisch gummen. Van een drukke straat tot een rustige landschapsfoto - de mogelijkheden zijn eindeloos. Wis gratis onnodige objecten of personen uit op familieportretten of vakantiefoto's en creëer afbeeldingen die perfect passen bij jouw herinneringen. Ook kun je eenvoudig een logo of tekst verwijderen uit een foto en zorgen voor een blanco oppervlak. 

Bij Fotofabriek zetten we deze technologie in om het bewerken van je foto's nog toegankelijker en leuker te maken. Verwijder kleine details of grotere elementen en leg eenvoudig de focus op wat echt belangrijk is in je foto's. Transformeer je beelden met het gemak van onze magische gum! 

Gebruik magisch gummen

Gemakkelijk magisch gummen

Bij Fotofabriek maak je in de Online Editor eenvoudig gebruik van magisch gummen binnen de AI Studio. Na het uploaden van een afbeelding in de AI Studio kies je voor de functie magisch gummen. Pas eenvoudig de grootte van de stift aan van klein, middel naar groot. Ongewenste elementen en objecten selecteer je met de stift en laat ze verwijderen door AI! Heb je te veel weggehaald? Klik op de reset knop en probeer het opnieuw! Als je tevreden bent met het resultaat, sla je de bewerkte foto rechts bovenin op. Laat je foto afdrukken of plaats hem in een fotoboek en laat je foto stralen.

Verwijder online objecten uit je foto

Jouw foto's naar de AI Studio

AI Magisch Gummen biedt de mogelijkheid om je foto’s aan te passen naar hoe jij het wilt. Weg met ongewenste elementen en storende objecten. De AI Studio van Fotofabriek maakt het bewerken van je foto’s moeiteloos en leuk! Voeg je verbeterde foto rechtstreeks toe in onze Online Editor en zo ook aan onze producten. Laat de foto afdrukken of plaats hem in een fotoboek

Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen over bepaalde stappen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, telefoon of online per chat. 

Probeer het vandaag nog en ontdek de overgang van gewone foto's naar perfect bewerkte afbeeldingen! 

Gebruik magisch gummen

Wat houdt AI in?

Maak kennis met onze gloednieuwe AI Studio, een magische plek waar elke foto tot in de puntjes bewerkt en verbeterd kan worden! Dankzij Artificial Intelligence (AI), ofwel Kunstmatige Intelligentie, wordt jouw beeldverwerking naar een hoger niveau getild! Elke foto die je uploadt, krijgt een uniek resultaat. In onze AI Studio zijn de mogelijkheden voor fotobewerking eindeloos en is geen afbeelding hetzelfde!

Bekijk de AI Studio

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...