actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

AI Magisch tekenen

  • Gebruiksvriendelijke tool
  • Voeg een beautyfilter toe
  • Geef jouw foto een nieuw thema
  • Gemakkelijk elementen toevoegen

Voeg creatieve elementen toe aan je foto’s met AI magisch tekenen. Van thematische kaders en randen tot leuke decoraties, de mogelijkheden zijn eindeloos in de AI studio van Fotofabriek. Geef je foto’s een unieke touch en personaliseer ze tot in de puntjes. 

Gebruik magisch tekenen

Wat is magisch tekenen met AI?

Ontdek het magisch tekenen en geef jouw foto’s iets extra’s! Voeg moeiteloos elementen toe aan je afbeeldingen - denk aan stijlvolle kaders, speelse randen, of charmante decoraties! Ga helemaal op in thema's zoals Valentijn, Kerst of verjaardagen, waardoor je de perfecte foto creëert die bijvoorbeeld op een leuke kaart past. En wil je wat extra make-up toevoegen? Gebruik het als beautyfilter voor een subtiele make-over, voor jezelf of iemand anders! 

Of je nu een feestelijke gelegenheid viert, een reisavontuur wilt vormgeven of gewoon een alledaags moment wilt benadrukken, met magisch tekenen kies je een passend kader om jouw foto en voeg je decoraties toe om het perfecte beeld te creëren.

Gebruik magisch tekenen

Magisch tekenen op jouw foto

In AI Studio kun je kiezen voor de functie magisch tekenen en schets je snel en eenvoudig verschillende elementen op jouw foto. Selecteer met de stift een plek waar je het element wilt toevoegen. Omschrijf vervolgens in het tekstvak wat je wilt tekenen. Zo kun je een kader om jouw foto maken of voeg je leuke accesoires toe. Klik op tekenen en zie hoe AI het toevoegt! Binnen de AI Studio kun je net zo lang doorgaan met tekenen, totdat jij tevreden bent! Bij elke toevoeging kun je op reset klikken en genereert AI een ander beeld. Als je klaar bent met je ontwerp, sla dan rechts bovenin de foto op.

Magisch tekenen op jouw foto

Jouw ontwerp op elk product

Met magisch tekenen tover je allemaal elementen op je foto en het stelt je in staat om jouw afbeelding helemaal naar wens te illustreren. Zodra je klaar bent met het ontwerpen, kun je eenvoudig de foto opslaan en toevoegen aan onze Online Editor. Plaats jouw foto op één van onze producten en ga verder met het personaliseren door middel van tekst of cliparts. Voeg je product toe aan je winkelmand en rond de bestelling af! 

Houdt onze levertijden in de gaten om te zien wanneer je jouw pakket kunt verwachten. Heb je nog vragen tijdens het ontwerpproces of over AI studio? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, telefoon of online per chat. 

Breng jouw foto’s tot leven en ontdek de magie van AI Magie tekenen bij Fotofabriek!

Gebruik magisch tekenen

Wat is AI?

Kunstmatige Intelligentie (AI) verwijst naar computersystemen die taken kunnen uitvoeren die normaal gesproken menselijke intelligentie vereisen. Bij Fotofabriek gebruiken we AI voor fotoberwerking. Elke foto die je uploadt, ondergaat een unieke transformatie dankzij onze AI Studio. Ontdek de veelzijdige functies van onze AI Studio, waarmee je foto's tot in de puntjes kunt bewerken en geen afbeelding meer hetzelfde is. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor beeldbewerking met onze AI Studio eindeloos, en geen enkele afbeelding is hetzelfde!

Bekijk de AI Studio

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...