actie
20% korting op alle wanddecoratie
Babyboek maken

Babyboek maken

Een babyboek maken met je mooiste babyfoto’s, kan voordelig bij Fotofabriek. We maken je geboorteboek handmatig en binnenshuis, waardoor we extra controle, kwaliteit en vooral service kunnen garanderen.

Wil je een babyboek maken met hoogglans afwerking of premium satin papier? Dat kan. Jouw babyboek maken we onafhankelijk van papiersoort op topkwaliteit, voorzien van een beschermlaag om je baby foto’s te beschermen. Ieder kinderboek maak je met gratis foto’s en tekst op de omslag en rug. Je kunt je babyboek maken in onze professionele gratis software. Hieronder staan vier geschikte formaten om een babyboek mee te maken. Je kunt ook de andere fotoboeken in ons assortiment bekijken.

Bekijk onze fotoboeken

Maak een uniek fotoboek

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!