actie
€12,50 korting op A4 Hardcover en Vlakliggende Fotoboeken

Babycadeau met naam

Babycadeau met naam
  • Hoge kwaliteit
  • Breed assortiment
  • Eenvoudig zelf te ontwerpen
  • Originele en persoonlijke kraamcadeaus

Verwelkom het nieuwe wondertje met een onvergetelijk babycadeau met de naam van de pasgeborene erop! Bij Fotofabriek maken we het gemakkelijk en leuk om een persoonlijk geschenk te maken. Zorg voor een leuke toevoeging aan de babykamer of geef een fotocadeau dat een leven lang meegaat. Op deze pagina helpen we je graag bij het maken van een prachtig cadeau. 

De meest originele kraamcadeaus hebben wij voor jou op een rij gezet. Neem een kijkje en krijg inspiratie voor het perfecte cadeau!

Babycadeau met naam maken Bekijk ons assortiment

Een babycadeau met naam maken

Bij Fotofabriek creëer je een persoonlijk babycadeau met de naam van je kleine. Of je nu de rol van een tante, oom, grootouder of ouder gaat vervullen, bij Fotofabriek vind je ongetwijfeld het ideale cadeau om de komst van de kleine te vieren. 

Ontwerp bijvoorbeeld een tegeltje met de naam, geboortedatum en een lieve tekst erop. Een cadeau dat altijd mooi blijft, perfect om op te hangen of ergens neer te zetten. Of kies voor een kartonnen boekje met eigen foto’s en tekstjes. Het boekje is erg stevig en gelijk leuk voor de baby om doorheen te bladeren. 

Om te vieren dat de kleine is geboren, wil je natuurlijk je huis een feestelijke touch geven! Maak slingers en hang ze op tijdens de kraamweek. Maar ze zijn ook handig om te bewaren voor latere verjaardagen. Laat de wereld weten wie er is geboren met een op maat gemaakt geboortebord. Plaats hem in de tuin of hang hem aan de muur. Kies uit onze geboorte thema’s en ontwerp de mooiste babycadeaus.

Babycadeau met naam maken
Babycadeau met naam maken

Hoe kan ik een babycadeau met naam ontwerpen?

Bij Fotofabriek maak je snel een babycadeau met naam. Dankzij onze Online Editor wordt het proces je erg makkelijk gemaakt. Volg simpelweg de onderstaande stappen: 

  1. Kies een babycadeau uit het assortiment
  2. Open de Online Editor
  3. Selecteer een design of start een blanco ontwerp
  4. Voeg een foto, tekst of naam toe
  5. Tevreden met je ontwerp? Rond je bestelling af!

Zodra jij de bestelling hebt geplaatst, zorgen wij ervoor dat het babycadeau zo snel mogelijk geleverd wordt!

Babycadeau met naam maken
Babycadeau met naam ontwerpen

Babycadeau met naam snel geleverd

Heb jij al helemaal zin om je babycadeau met naam te geven? Bij Fotofabriek wordt alles in eigen huis geproduceerd. Dit betekent dat we zowel snelle productie als kwaliteit kunnen garanderen. Kijk bij onze levertijden om in te zien wanneer je jouw pakket kunt verwachten. Heb je het cadeau sneller nodig? Kies dan voor onze spoedoptie. Dan krijgt jouw bestelling voorrang in ons bestelproces. 

Als je vragen hebt over een product of je komt er niet helemaal uit met de Online Editor, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail als online via de chat.

Ontwerp nu het perfecte babycadeau met naam bij Fotofabriek en geef de kleinste wonderen een blijvende herinnering!

Babycadeau met naam maken
Babycadeau met naam snel geleverd

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...