actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Waar maak je het beste fotoboek?

9,0

(26187 beoordelingen)

Het beste fotoboek maak je bij Fotofabriek!

De vraag waar je het beste fotoboek kunt maken, is voor echte ‘fotoboekmakers’ niet moeilijk te beantwoorden... Bij Fotofabriek natuurlijk!

Hoewel wij wellicht enigszins bevooroordeeld zijn, wordt deze conclusie door verschillende partijen bevestigd. Lees verder waarom je het beste fotoboek bij Fotofabriek kunt maken.

Beste fotoboek door AVROTROS Radar

Het tv-programma AVROTROS Radar heeft in mei 2015 een vergelijking gedaan onder verschillende aanbieders van fotoboeken. In deze fotoboekenvergelijking ging het team op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘waar bestel je het beste fotoboek?'

Een professionele jury beoordeelde op verschillende factoren waaronder scherpte, kleuren, contrast en papiersoort. Op al deze zaken scoorde Fotofabriek het beste ten opzichte van de concurrenten.

Niet alleen het beste fotoboek maak je bij Fotofabriek, maar tevens ook het goedkoopste fotoboek kun je via de gratis Fotofabrieksoftware maken. Vanwege deze twee aspecten mag Fotofabriek zich oprecht met trots de beste fotoboeken leverancier van Nederland noemen!

Fotoboek maken

Jaarlijkse Fotoboekentest

Ieder jaar organiseert de website Tips Fotoalbum Maken een zeer brede fotoboekentest. In deze fotoboekenvergelijking worden de verschillende aanbieders met elkaar vergeleken op basis van bijna 130 criteria! Hierbij kun je denken aan de kwaliteit en de prijs van de fotoboeken, maar ook de service, levertijd en het gebruik van de Fotofabrieksoftware.

Fotofabriek heeft in 2023 voor het 9e jaar op rij deze fotoboekentest gewonnen en is daarmee beoordeeld als beste fotoboeken leverancier!

Maak zelf het beste fotoboek

Wil je zelf ondervinden hoe je het beste fotoboek kunt maken? Open dan de Online Editor en begin vandaag nog met je fotoboek, want het beste fotoboek maak je helemaal zelf!

beste fotoboek maken

Fotoboek assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Maak een uniek fotoboek

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...