actie
20% korting op alle wanddecoratie

Waar maak je het beste fotoboek?

De vraag waar je het beste fotoboek kunt maken, is voor echte ‘fotoboekmakers’ niet moeilijk te beantwoorden... bij Fotofabriek natuurlijk!

Hoewel wij wellicht enigszins bevooroordeeld zijn, wordt deze conclusie door verschillende partijen bevestigd. Lees verder waarom je het beste fotoboek bij Fotofabriek kunt maken.

Beste fotoboek door AVROTROS Radar

Het Tv-programma AVROTROS Radar heeft in mei 2015 een vergelijking gedaan onder verschillende aanbieders van fotoboeken. In deze fotoboekenvergelijking ging het team op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘waar bestel je het beste fotoboek?’

Een professionele jury beoordeelde op verschillende factoren waaronder scherpte, kleuren, contrast en papiersoort. Op al deze zaken scoorde Fotofabriek het beste ten opzichte van de concurrenten. 

Niet alleen het beste fotoboek maak je bij Fotofabriek, maar tevens ook het goedkoopste fotoboek kun je via de gratis Fotofabrieksoftware maken. Vanwege deze twee aspecten mag Fotofabriek zich oprecht met trots de beste fotoboeken leverancier van Nederland noemen!

Jaarlijkse Fotoboekentest

Ieder jaar organiseert de website Tips Fotoalbum Maken een zeer brede fotoboekentest. In deze fotoboekenvergelijking worden de verschillende aanbieders met elkaar vergeleken op basis van bijna 120 criteria! Hierbij kun je denken aan de kwaliteit en de prijs van de fotoboeken, maar ook de service, levertijd en het gebruik van de Fotofabrieksoftware.

Fotofabriek heeft in 2017 voor het 5de jaar op rij deze fotoboekentest gewonnen en is daarmee beoordeeld als beste fotoboeken leverancier! 

Maak zelf het beste fotoboek

Wil je zelf ondervinden hoe je het beste fotoboek kunt maken? Open dan de gratis Fotofabrieksoftware en begin vandaag nog met je fotoboek, want het beste fotoboek maak je helemaal zelf! 

Maak een uniek fotoboek

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!