wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Beterschapscadeaus

Beterschapscadeaus

Heeft je vriend of moeder de griep te pakken? Dan wil je hem of haar vast opvrolijken met een origineel beterschapscadeau! Maak zelf een persoonlijk beterschapscadeau.

Bekijk de beterschapscadeaus hieronder of kijk naar onze andere producten.

Beterschapskaart maken

Maak een beterschapskaartje en laat weten dat je aan die gene denkt. Je kunt kiezen uit verschillende kaartjes, maar je kan natuurlijk ook je eigen kaartje ontwerpen.

Schrijf een beterschapwens aan de binnenkant van je kaartje en wij sturen deze direct door naar je ontvanger, maar je kan natuurlijk ook je beterschapskaartje zelf bezorgen!

Beterschap wensen met een hart

Wil je iemand een hart onder de riem steken? Maak een foto op hart en zet daar een leuke beterschapswens bij of bijvoorbeeld een leuke foto. 

Een foto op hart is een echt origineel beterschapscadeau en is ook nog eens makkelijk op te hangen aan de muur doordat een foto op karton in een vorm van een hart superlicht is.

Fotocollage van Retroprints

Ligt een vriend of vriendin van je in het ziekenhuis? Verzamel leuke foto’s van elkaar en maak een fotocollage met een setje retroprints.

Haal leuke herinneringen op met je foto’s. Je kan de retroprints ook ophangen in de kamer om het wat op te vrolijken.

Leuke beterschapscadeaus

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek