actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Zomeractie

Lees meer

Kraamcadeau voor broer en zus

9,0

(17720 beoordelingen)

Kraamcadeau voor broer en zus
  • Speciaal voor broer en zus
  • Snel en gemakkelijk zelf ontwerpen
  • Uniek en persoonlijk
  • Gratis verzending v.a. €40,-
  • Breed assortiment

Hoera, er is een baby geboren! Ook voor een grote broer of zus is de kraamperiode een spannende en vooral nieuwe tijd. Opeens is er een broertje of zusje in hun leven, waar alle aandacht naar toe gaat. Dat kan soms best lastig zijn, daarom is een kraamcadeau voor broer en zus hartstikke leuk! 
Maak je een kraammand voor de grote broer? Of een kraamcadeau met naam voor de grote zus? Fotofabriek heeft een breed assortiment geboortecadeaus. We geven hieronder kraamcadeau tips voor de leukste kraamcadeaus voor broer en zus! 

Begin nu

Kartonnen boekje voor broer en zus

Een kartonnen boekje is een perfect kraamcadeau voor broer en zus! Het kartonnen boekje wordt gedrukt op pagina’s van 0,43 cm, wat ervoor zorgt dat het boekje erg stevig is. Hierdoor kan het boekje gemakkelijk doorgebladerd worden door de grote broer en zus of natuurlijk worden voorgelezen aan de nieuwe baby! 

Bij Fotofabriek is een kartonnen boekje volledig te personaliseren. Voeg zelf de leukste foto’s, tekst en clip-arts toe en stel zo het perfecte kraamcadeau voor broer en zus samen. Een gepersonaliseerd kartonnen boekje kun je ook erg leuk toevoegen aan een kraammand voor grote broer en zus! Op deze manier heb je een super origineel kraamcadeau!

Kartonnen boekje maken
Kraamcadeau voor broer en zus kartonnen boekje

Gepersonaliseerd geheugenspel

Ook voor een grote broer en zus is de komst van een nieuw gezinslid een feestje. Bij een feestje hoort natuurlijk een leuk cadeautje en wat is leuker dan een spelletje? Ontwerp eigen geheugenspel kaartjes met bijvoorbeeld foto’s van de nieuwe baby, familie en huisdieren. 

Het geheugenspel  is gemaakt van stevig karton en is afgewerkt met laminaat, waardoor het spel lang mooi blijft. Je kunt kiezen tussen een spel met 30 of 60 speelkaartjes. Zo heb je een super origineel kraamcadeau voor broer en zus. Veel speelplezier gegarandeerd!

Geheugenspel maken
Kraamcadeau voor broer en zus geheugenspel

Puzzel met foto

Kinderen zijn vaak dol op spelletjes spelen en puzzels maken. Naast een geheugenspelis een fotopuzzel daarom een leuk gepersonaliseerd kraamcadeau voor broer en zus! Kies een leuke, herkenbare foto voor de puzzel en hun dag kan niet meer stuk.  

Hoe moeilijk de puzzel wordt, dat is aan jou. Zijn de kinderen iets jonger? Puzzels van Fotofabriek zijn al te bestellen vanaf 120 stukjes. Iets meer uitdaging nodig? Kies dan voor 252, 315, 500, 1000 of 1500 puzzelstukjes. Veel puzzelplezier!

Fotopuzzel maken
Kraamcadeau voor broer en zus fotopuzzel

Tegeltje voor grote broer of zus

Een tegeltje wordt vaak als geboortecadeau gegeven aan de ouders en de baby. Hoe leuk is het om dan ook een tegeltje te geven als kraamcadeau voor broer en zus? Voeg een leuke foto toe en schrijf een tekstje waarin je benoemt dat ze nu de grote broer of zus zijn! Een tegeltje is ook erg leuk om toe te voegen aan een kraammand voor grote broer en zus. Ook leuk om te geven als kraamcadeau met naam. 

De afmeting van het tegeltje is 15 x 15 cm. Bestel er een ophangsysteem bij en hun eigen grote broer/zus kan een mooi plekje uitzoeken in het huis om het tegeltje op te hangen!

Tegeltje maken
Kraamcadeau voor broer en zus tegeltje

Gepersonaliseerd fotoboekje voor broer en zus

Om het kraamcadeau tips lijstje mee af te sluiten, een fotoboek als kraamcadeau voor broer en zus! Kies bijvoorbeeld voor een fotoboekje met spiraalbinding, hierdoor is het gemakkelijk door te bladeren. Zo is dit een leuk cadeautje voor alle leeftijden. 

Voeg leuke foto’s toe van de grote broer/zus met hun nieuwe zusje of broertje. Ook kun je foto’s en uitspraken toevoegen van de grote broer/zus zelf als baby. Op deze manier is het hun eigen fotoboekje, met hun eigen foto’s en teksten. Dit kraamcadeau voor broer en zus is ook erg leuk om later terug te kijken!

Fotoboekje maken
Kraamcadeau voor broer en zus fotoboekje

Bekijk hier alle cadeaus

Ons assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...