actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Zomeractie

Lees meer

Kraamcadeau voor opa en oma

9,0

(17720 beoordelingen)

kraamcadeau-voor-opa-en-oma
  • Speciaal voor opa en oma
  • Snel en gemakkelijk zelf ontwerpen
  • Uniek en persoonlijk
  • Gratis verzending v.a. 40,-
  • Ruime keus aan producten

In eerste instantie denk je misschien niet meteen aan een kraamcadeau voor opa en oma, maar toch is dit erg leuk! Is het hun eerste kleinkind? Of misschien zijn ze al vaker opa en oma geworden? Voor kersverse opa’s en oma’s is dit ook een spannende en bijzondere tijd! Hier hoort natuurlijk ook een bijzonder geboortecadeau bij. 

Wil je jouw (schoon)dochter en (schoon)zoon feliciteren met een de komst van jullie kleinkind?  Bij Fotofabriek personaliseer je nu gemakkelijk je eigen kraamcadeau voor opa en oma. Hieronder hebben we de vijf leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus op een rijtje gezet!

Begin nu

Geboortetegeltje

Allereerst een geboortetegeltje als kraamcadeau voor opa en oma! Een geboortetegeltje is een uniek en bijzonder geboorte cadeau, waardoor het perfect is om als opa en oma te geven. Daarnaast is het ook een mooie manier om de geboorte van jullie kleinkind te vereeuwigen. Ook leuk om te geven als kraamcadeau met naam! 

Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om het geboortekaartje te laten drukken op het tegeltje. Liever zelf een ontwerp maken? Dat kan ook. Voeg bijvoorbeeld een mooie foto van het kindje toe in combinatie met de geboortegegevens. Het tegeltje is 15 x 15 cm en kan worden opgehangen met een ophangsysteem dat erbij besteld kan worden. Een uniek en bijzonder kraamcadeau voor opa en oma!

Maak snel een tegeltje
kraamcadeau-voor-opa-en-oma-tegel

Babyslingers

Bij een feestelijke gebeurtenis hoort natuurlijk feestelijke versiering. Het gaat vaak allemaal erg snel rond een geboorte en ouders denken vaak zelf niet aan versiering. Verras de nieuwe ouders daarom met een versierd huis in de kraamweek! Perfect hiervoor zijn de gepersonaliseerde slingers van Fotofabriek. 

Ga je een kraamcadeau pakket samenstellen? Dan is het ook erg leuk om gepersonaliseerde slingers toe te voegen aan het pakket. Leuk voor tijdens de kraamperiode en leuk voor later tijdens verjaardagen. Personaliseer de slingers door een standaard ontwerp te kiezen of ontwerp de slingers naar eigen wens. Klaar is het geboortecadeau voor opa en oma!

Fotoslingers maken
Kraamcadeau voor opa en oma fotoslinger

Geboortebord voor opa en oma

Leuk om in combinatie te geven als kraamcadeau voor opa en oma: een geboortebord! Perfect om samen met de slingers het huis van de nieuwe ouders mee te versieren. Het bord is waterbestendig, dus kan ook buiten geplaatst worden. Op deze manier ziet iedereen dat er een kindje is geboren! Personaliseer het bord naar smaak door foto’s en/of tekst toe te voegen.  

De afmeting van het bord is 60x60 cm. Het bord is gemakkelijk op te hangen door middel van een plaksysteem. Dit kan als extra optie bij het geboortebord besteld worden. Bestel nu een geboortebord als kraamcadeau voor opa en oma!
 

Geboortebord maken
Kraamcadeau voor opa en oma geboortebord

Gepersonaliseerde foto op textielposter

Op zoek naar een geboortecadeau voor aan de muur? Kies dan voor een foto op textielposter. Een origineel kraamcadeau, wat ook nog eens erg leuk staat in het interieur! Of dat nu in de woonkamer of kinderkamer is, voor een foto op textielposter is altijd wel een mooi plekje te vinden! Op deze manier is het kraamcadeau voor opa en oma een bijzonder cadeau, voor nu en later! 

De foto op textielposter bevat zowel boven als onder 2 houten latten, die met een magneet aan elkaar klemmen. Hierdoor blijft ook de poster hangen. Personaliseer de poster door eigen foto’s, tekst en/of clip-arts toe te voegen en klaar is je gepersonaliseerde kraamcadeau! 
 

Foto op textielposter maken
Kraamcadeau voor opa en oma textielposter

Eigen kartonnen boekjes maken

Een kartonnen boekje is het perfecte kraamcadeau voor opa en oma! Je kan ervoor kiezen om het boekje te maken voor de baby. Namelijk als het kindje wat ouder is, is het daarom enorm leuk om dit boekje samen met opa en oma door te bladeren! Of het nu een kraamcadeau voor een meisje of en kraamcadeau voor een jongentje is, een boekje lezen vinden kinderen altijd leuk. 

Het kartonnen boekje is verkrijgbaar in verschillende formaten. Wil je een klein boekje? Kies dan voor het formaat 11x11 cm. Liever een groot boek? Dan kan je ook kiezen voor een boekje van 30 x 30 cm. Het boekje is naar wens te personaliseren en hierdoor een perfect kraamcadeau voor opa en oma!
 

Kartonnen boekje maken
Kraamcadeau voor opa en oma kartonnen boekje

Bekijk hier alle cadeaus

Ons assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...