actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Doosje bedrukken

Doosje bedrukken zelf maken
 • Inclusief 30 foto's
 • Bewaardoos met foto
 • Enkel- of dubbelzijdige foto's
 • Formaat: 16,2 x 11,2 x 3,4 cm

Ben je op zoek naar een bijzonder doosje om je prachtige foto's veilig te bewaren? Fotofabriek is de perfecte bestemming voor jou! Hier kun je namelijk een fotodoos op maat bestellen met jouw favoriete afbeeldingen.

Zelf een doosje bedrukken

Herinneringen bewaren in je eigen fotodoosje

Wil je je meest dierbare herinneringen een speciaal plekje geven? Ontdek dan het doosje bedrukken bij Fotofabriek. Dit unieke product, verkrijgbaar in de categorie Foto's, stelt je in staat om jouw kostbare momenten te bewaren in een prachtige bewaardoos met foto. Met 30 foto's inbegrepen en de keuze voor enkel- of dubbelzijdige foto's, biedt het Fotodoosje een unieke manier om je herinneringen te koesteren.

Een doosje bedrukken

Doosje bedrukken

Bij Fotofabriek maken we het je graag gemakkelijk om jouw eigen doosje te bedrukken en te ontwerpen. Volg deze stappen om aan de slag te gaan:

 1. Gebruik onze ontwerpsoftware en kies voor een Fotodoosje: Begin met het selecteren van het Fotodoosje in onze gebruiksvriendelijke ontwerpsoftware.
 2. Upload je foto's en voeg eventueel teksten toe: Personaliseer je Fotodoosje door je favoriete foto's toe te voegen en zelfs een persoonlijke boodschap in te voegen.
 3. Optimaliseer je ontwerp: Voeg de finishing touch toe door te kiezen uit verschillende opties om je ontwerp nog mooier te maken.
 4. Rond je bestelling af: Zodra je tevreden bent met je creatie, voeg je het Fotodoosje toe aan de winkelwagen en rond je de bestelling af. Binnenkort ontvang je een verzendbevestiging met een track-and-trace-code, zodat je de verzending op de voet kunt volgen.
Begin nu met ontwerpen
Doosje bedrukken met foto

Voordelen van Fotofabriek

Bij Fotofabriek begrijpen we dat je niet kunt wachten om je eigen bedrukte doosje in handen te krijgen. Daarom bieden we een snelle levertijd, zodat je snel kunt genieten van je gepersonaliseerde bewaardoos met foto. Als je haast hebt, kun je zelfs kiezen voor spoedproductie. We staan bekend om onze betrouwbaarheid en kwaliteit, en we zijn er trots op dat we:

 • Productie in eigen huis hebben
 • 100% kwaliteit garanderen
 • Best getest zijn door AVROTROS Radar
 • Gratis verzending aanbieden bij bestellingen vanaf € 40
Snel beginnen

Meer dan een doosje bedrukken

Naast een doosje bedrukken biedt Fotofabriek een scala aan andere prachtige producten, waaronder foto's in lijst, diamond painting en fotopuzzels. We nodigen je uit om onze volledige collectie te verkennen en jouw meest bijzondere momenten op unieke manieren vast te leggen.
Wil je een doosje bedrukken of andere producten ontdekken? Ga aan de slag en maak iets speciaals met Fotofabriek!

Zelf doosje bedrukken
Doosje bedrukken meerdere ontwerpen

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...