actie
Lente actie! 25% korting op diverse producten

Eerste moederdagcadeau ontwerpen

De eerste Moederdag is een speciaal moment! Hier hoort dan ook een speciaal eerste moederdagcadeau bij. Om ervoor te zorgen dat jij als vriend of vriendin niet met lege handen aankomt op de eerste Moederdag, hebben wij alvast wat moederdagcadeaus op een rijtje gezet. Om het moederdagcadeau zo origineel en persoonlijk mogelijk te maken, kun je het cadeau zelf ontwerpen met eigen foto’s en teksten! Een eerste moederdagcadeau met foto’s van de kleine baby is natuurlijk hét perfecte cadeau.

Is de baby nog onderweg? Een moederdagcadeau voor een zwangere vrouw is ook een leuk idee! Verras je zwangere vriendin alvast met een uniek moederdagcadeau. Zij verdient het natuurlijk ook om extra verwend te worden.

Kies uit de onderstaande producten het perfect cadeau voor de eerste Moederdag. Om je een handje te helpen hebben wij thema’s voor je klaar gezet. Kies een thema en een moederdagcadeau dat passend is en klik op ‘Begin nu’. In onze Online Editor kun je vervolgens gemakkelijk zelf foto’s en een lieve boodschap toevoegen om het eerste moederdagcadeau volledig te personaliseren!

Mokken

Een mok met een mooie foto en lieve tekst is natuurlijk altijd een leuk cadeau! Maak een mok met een foto van het pasgeboren kindje en geef deze als eerste moederdagcadeau! Zo kan de nieuwe moeder thuis of op werk blijven genieten van dit unieke cadeautje. Komt er kraamvisite langs? Maak dan indruk met deze prachtige mok met foto.

Tip: Breng je vriendin op Moederdag een ontbijtje op bed met deze nieuwe mok.

Er zijn drie verschillende mokken beschikbaar:

Klok

Een klok met foto is een uniek moederdagcadeau. Je kunt namelijk volledig zelf bepalen hoe de klok eruit komt te zien! Kies je eigen foto en plaats deze via onze Online Editor op de klok. Dit is het perfecte eerste moederdagcadeau om de babykamer op te fleuren! Wil je zelf ook kunnen genieten van deze mooie klok? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de klok in de woonkamer op te hangen.

Sneeuwbol

Een sneeuwbol met foto en tekst is een perfect cadeau voor een eerste Moederdag. Het cadeau is leuk voor moeder én voor kind. Wanneer je de sneeuwbol schudt, dwarrelen er sneeuwvlokjes naar beneden. Dit is natuurlijk voor een klein kindje ook interessant om te zien. In de sneeuwbol kun je een leuke foto plaatsen van het kersverse gezinnetje of juist een foto van het baby’tje alleen.

Hartvormige Muismat

Zit het zwangerschapsverlof erop? Dan hebben wij hét ideale moederdagcadeau voor wanneer de kersverse moeder weer aan het werk gaat. Ontwerp je eigen muismat met foto’s en teksten. Plaats een lieve foto van het kleine kindje op de muismat, zodat de moeder haar kind niet erg hoeft te missen wanneer ze weer op het kantoor zit. Daarnaast is deze leuke muismat perfect te gebruiken om het bureau wat op te vrolijken!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...