actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Eerste moederdagcadeau

Eerste moederdagcadeau
  • Uniek en persoonlijk
  • Diverse kant-en-klare thema's
  • Eenvoudig te personaliseren
  • Snelle levering

Ben jij op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor een nieuwe moeder of bijna nieuwe moeder? Ontwerp een cadeau voor haar eerste moederdag! Een eerste moederdagcadeau met foto’s van de kleine baby is natuurlijk hét perfecte cadeau. Maar op welk product plaats je deze foto's? Wij helpen je een handje met een aantal kant-en-klare thema's waar jij alleen nog foto's en teksten aan toe hoeft te voegen. 

Kies uit de onderstaande producten het perfect cadeau voor een nieuwe moeder. Om je een handje te helpen hebben wij een aantal kant-en-klare thema’s voor je klaar gezet. Kies één van de thema's en klik op ‘Begin nu’. In onze Online Editor kun je vervolgens gemakkelijk zelf foto’s en een lieve boodschap toevoegen om het eerste moederdagcadeau volledig te personaliseren!

Bekijk Moederdagcadeau ideeën Bekijk al onze cadeau ideeën

Mokken

Een mok met een mooie foto en lieve tekst is natuurlijk altijd een leuk cadeau! Maak een mok met een foto van het pasgeboren kindje en geef deze als eerste moederdagcadeau! Zo kan de nieuwe moeder thuis of op werk blijven genieten van dit unieke cadeautje. Komt er kraamvisite langs? Maak dan indruk met deze prachtige mok met foto.

Tip: Breng je vriendin op Moederdag een ontbijtje op bed met deze nieuwe mok. 

Er zijn drie verschillende mokken beschikbaar:

Klok

Een klok met foto is een uniek moederdagcadeau. Je kunt namelijk volledig zelf bepalen hoe de klok eruit komt te zien! Kies je eigen foto en plaats deze via onze Online Editor op de klok. Dit is het perfecte eerste moederdagcadeau om de babykamer op te fleuren! Wil je zelf ook kunnen genieten van deze mooie klok? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de klok in de woonkamer op te hangen.

Eerste moederdagcadeau

Hartvormige muismat

Zit het zwangerschapsverlof erop? Dan hebben wij hét ideale moederdagcadeau voor wanneer de kersverse moeder weer aan het werk gaat. Ontwerp je eigen muismat met foto’s en teksten. Plaats een lieve foto van het kleine kindje op de muismat, zodat de moeder haar kind niet erg hoeft te missen wanneer ze weer op het kantoor zit. Daarnaast is deze leuke muismat perfect te gebruiken om het bureau wat op te vrolijken! 

Sneeuwbol

Een sneeuwbol met foto en tekst is een perfect cadeau voor een eerste Moederdag. Het cadeau is leuk voor moeder én voor kind. Wanneer je de sneeuwbol schudt, dwarrelen er sneeuwvlokjes naar beneden. Dit is natuurlijk voor een klein kindje ook interessant om te zien. In de sneeuwbol kun je een leuke foto plaatsen van het kersverse gezinnetje of juist een foto van het baby’tje alleen. 

Eerste moederdagcadeau

Maak een persoonlijk moederdagcadeau

Begin nu

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...