actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Foto op hout drukken

9,0

(16121 beoordelingen)

Foto op hout drukken

Wil je een foto op hout drukken? Bij Fotofabriek maken wij gebruik van duurzaam gekapt hout van de soorten Berkenplex (multiplex), Vurenhout en Vurenhout Whitewash. Berkenplex zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige uitstraling doordat het hout naadloos is. Bij het foto op hout drukken komt de foto hierdoor mooi naar voren, maar dit is minder geschikt om buiten te houden. Voor wat meer authentieke uitstraling kies je voor vurenhout. Met vurenhout maken wij gebruik van losse planken. Het hout is gevoelig voor noesten en kromtrekking wat de authenticiteit ten goede komt. Dit is echter wel een kwestie van smaak.

Heb je een foto gemaakt en wil je deze foto op hout drukken? Met onze Online Editor of gratis Fotofabriek software kun je een foto op hout drukken. Hiermee kun je in een handomdraai een foto op hout delen met familie en vrienden. Bij Fotofabriek ben je er van verzekerd dat je foto op hout in uitstekende kwaliteit gedrukt wordt, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Foto op hout drukken

Bekijk hier alle hout formaten

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Kies hier boven een gewenst formaat en je kunt direct aan de slag met foto op hout drukken. Heb je vragen over foto op hout drukken? Onze klantenservice kan je assisteren met vragen over foto op hout drukken. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 20:00 via de telefoon, e-mail en chat.

Houtsoorten

Berkenplex

Foto's worden standaard op Berkenplex gedrukt. De witte kleur van een foto wordt niet meegeprint, waardoor de lichte kleur van berkenplex zichtbaar is.

Voordelen Berkenplex

  • Geen naden aanwezig
  • Bestaande uit meerdere lagen
  • Biologisch FSC gekeurd hout

Vurenhout

Voor Vurenhout wordt de afdruk opgebouwd uit latjes van 10 cm die 11 mm uit elkaar liggen. De structuur is licht geribbeld en noesten blijven zichtbaar.

Voordelen Whitewash

  • Natuurlijk uitstraling
  • Weinig verkleuring
  • Biologisch FSC gekeurd hout

Whitewash Vurenhout

Whitewash Vurenhout heeft een witte achterlaag waardoor noesten minder zichtbaar zijn. Het hout heeft hierdoor een lichte, natuurlijke uitstraling.

Voordelen Whitewash Vurenhout

  • Licht resultaat door achterlaag
  • Minder zichtbare noesten
  • Geschikt voor portretfoto's

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...