• foto op hout

Foto op hout

  • Binnen 24 uur gedrukt
  • Biologisch FSC gekeurd hout
  • Berkenplex of Vurenhout

Wil je een foto op hout laten afdrukken? Bij Fotofabriek kun je eenvoudig je eigen foto op hout maken met de online editor. Je kunt kiezen uit twee verschillende houtsoorten, beiden soorten zijn beschikbaar is diverse maten en zijn voorzien van het FSC keurmerk.

Een foto op hout maken

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel wanddecoraties bijgekomen waar je jouw foto op kan afdrukken. Een daarvan is een foto op hout, deze is de laatste jaren steeds populairder geworden. Een foto op hout geeft je foto een stoere look door de unieke houtstructuur. Verder geeft een foto op hout ook een natuurlijke uitstraling aan je interieur.

Welke soorten hout kun je kiezen?

Foto op Berkenplex

Berkenplex, ook wel multiplex, is een dunne houtenplaat. Je foto wordt over de gehele plaat gedrukt. Het materiaal heeft een lichtere houtstructuur waardoor het minder noesten bevat dan vurenhout. Een foto op berkenplex heeft een dikte van 9 mm.

Foto op Vurenhout

Een foto op vurenhout bestaat uit losse planken die bedrukt worden. Een foto op vurenhout heeft een dikte van 3,6 cm. Vurenhout zien we steeds vaker terugkomen in het interieur, bijvoorbeeld houten meubelen die we kennen onder de noemer steigerhout. Steigerhout is ongeschaafd en grof gezaagd vurenhout.

foto op vurenhout

Welke opties zijn er bij een foto op hout?

Met of zonder whitewash

Wanneer je voor whitewash kiest wordt je foto op hout voorzien van een witte achterlaag. Een foto met whitewash laten drukken heeft als voordeel dat de kleuren op het hout nog meer tot leven komen. Daarnaast is dit zeker ook aan te raden wanneer de foto een witte achtergrond heeft. De kleur wit wordt namelijk niet meegedrukt bij een foto op hout.

Gratis ophangsysteem

Een foto op hout wordt standaard geleverd met een gratis ophangsysteem. Hierdoor kan je jouw foto op hout eenvoudig aan je muur bevestigen. Je kunt er ook voor kiezen om de foto op een kast neer te zetten. De kleine formaten zijn hier namelijk perfect voor!

foto op vurenhout
Nu ontwerpen

Bekijk hier alle hout formaten

Bekijk het assortiment

Foto op hout

Actie Foto Op Hout Vierkant
vanaf € 24,99

Fotocollage op hout

Wil je graag een fotocollage op hout maken? Dit kan je doen in de offline software, hier kan je kiezen voor sjablonen waar je vervolgens je foto’s in kan slepen. Wij raden het af om een fotocollage te maken op vurenhout. Doordat vurenhout bestaat uit losse planken kan het zijn dat de collage niet mooi uitkomt.

Foto op hout bestellen

Wil jij graag een foto op hout maken dan kun je gelijk beginnen in onze Online Editor. Upload hier makkelijk jouw mooiste foto en bewerk de foto zoals jij dat wil. Je kunt ook tekst toevoegen, erg leuk wanneer je een foto op hout cadeau doet!

Houten wanddecoratie wordt inclusief gratis ophangsysteem geleverd. Hierdoor kun je de foto makkelijk aan de muur bevestigen. Je kunt er ook voor kiezen om de foto op een kast neer te zetten. De kleine formaten zijn hier namelijk perfect voor!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!