wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Foto op hout

Je eigen foto op hout drukken

Wil je mee met de nieuwste trend foto op hout? Verras je omgeving met een fraaie foto op hout! Via onze gratis software kan je moeiteloos zonder kennis van fotobewerking een foto op hout drukken. Bij fotofabriek.nl kun je op verschillende houtsoorten een foto op hout laten drukken. De verschillende houtsoorten waar wij op printen zijn vurenhout en berkenplex. Bij het vurenhout kun je ook kiezen voor een whitewash afwerking. Alle houtsoorten dragen een FSC keurmerk. Ons hout komt uit Scandinavië waar het biologisch en duurzaam gekapt wordt.

Wil je een foto op hout laten drukken? Bij fotofabriek.nl realiseren wij je product geheel in eigen huis. Zo kunnen wij uitstekende kwaliteit bieden. Heb je vragen met betrekking tot het maken van een foto op hout? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via de e-mail, telefoon en chat.

Foto op hout

Houtsoorten

Berkenplex

Foto's worden standaard op Berkenplex gedrukt. De witte kleur van een foto wordt niet meegeprint, waardoor de lichte kleur van berkenplex zichtbaar is.

Voordelen Berkenplex

  • Geen naden aanwezig
  • Bestaande uit meerdere lagen
  • Biologisch FSC gekeurd hout

Vurenhout

Voor Vurenhout wordt de afdruk opgebouwd uit latjes van 10 cm die 11 mm uit elkaar liggen. De structuur is licht geribbeld en noesten blijven zichtbaar.

Voordelen Whitewash

  • Natuurlijk uitstraling
  • Weinig verkleuring
  • Biologisch FSC gekeurd hout

Whitewash Vurenhout

Whitewash Vurenhout heeft een witte achterlaag waardoor noesten minder zichtbaar zijn. Het hout heeft hierdoor een lichte, natuurlijke uitstraling.

Voordelen Whitewash Vurenhout

  • Licht resultaat door achterlaag
  • Minder zichtbare noesten
  • Geschikt voor portretfoto's

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek