wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Foto op hout

Een foto op hout drukken

Laat jouw meest bijzondere foto op hout goedkoop drukken en je hebt een echte blikvanger in de kamer. Je kunt kiezen uit diverse formaten en zelfs vierkante afmetingen! Het mooie aan foto's op hout is dat je ook nog kunt kiezen tussen twee verschillende houtsoorten! En beide houtsoorten dragen een FSC keurmerk.

Foto op Berkenplex

  • Plaatmateriaal, de foto wordt op een hele plaat gedrukt
  • Lichte houtstructuur 
  • Optioneel: whitewash
  • Kan noesten bevatten

Foto op Vurenhout

  • Bestaat uit losse planken
  • Lichte houtkleur met natuurlijke uitstraling
  • Optioneel: whitewash
  • Noesten zijn minder zichtbaar

Een foto met whitewash laten drukken heeft als voordeel dat de kleuren op het hout nog meer tot leven komen. Daarnaast is dit zeker ook aan te raden wanneer de foto een witte achtergrond heeft. De kleur wit wordt namelijk niet meegedrukt bij een hout foto. Daarbij kun je natuurlijk ook tekst op hout drukken. Combineer jouw wanddecoratie op hout met landelijke meubels en jouw huis krijgt de perfecte rustieke look!

 

Foto op hout

Foto op hout bestellen

Wil jij graag een foto op hout maken dan kun je gelijk beginnen in onze software. Upload hier makkelijk jouw mooiste foto en bewerk de foto zoals jij dat wil. Je kunt ook tekst toevoegen, erg leuk wanneer je een foto op hout cadeau doet!

Houten wanddecoratie wordt inclusief gratis ophangsysteem geleverd. Hierdoor kun je de foto makkelijk aan de muur bevestigen. Je kunt er ook voor kiezen om de foto op een kast neer te zetten. De kleine formaten zijn hier namelijk perfect voor!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek