actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Een fotoboek maken met Apple software

Maak een fotoboek met je Mac
  • Eenvoudig online ontwerpen
  • Foto's uploaden vanaf iPhoto
  • Verder werken vanaf meerdere apparaten
  • PDF uploader voor InDesign bestanden

Een fotoboek maken met je Mac kan eenvoudig bij Fotofabriek. Met de Online Editor kun je gemakkelijk en snel je eigen fotoalbum creëren. Doordat het ontwerp van je fotoboek online staat, kun je op elk moment van de dag verder werken aan je project, dus ook op je telefoon of tablet.

Maak nu je fotoboek

Foto's toevoegen vanaf iPhoto

Heb jij al je foto's netjes in mappen verwerkt in iPhoto? Dan kun je deze foto's eenvoudig uploaden naar de Online Editor. Hierdoor hoef je niet meer te speuren tussen allerei bestanden, maar werkt het zoals jij gewend bent. Maak je gebruik van de offline software? Kijk dan op deze pagina hoe je snel je Apple foto's kan toevoegen.

Snel en eenvoudig een fotoboek ontwerpen met Apple

Kies uit verschillende filters om je foto's te bewerken naar je eigen smaak. Ook kun je spelen met het contrast, de helderheid en andere eigenschappen van de foto's. Geen zin om het hele boek te ontwerpen? Kies uit verschillende themaboeken. Je hoeft alleen maar de foto's te kiezen, de rest van het ontwerp is al voor jou gemaakt! Er zijn ook standaard indelingen waar het fotoboek mee gevuld kan worden.

Maak een fotoboek met je mac

Hoge kwaliteit fotoboeken

De fotoboeken van Fotofabriek zijn van hoge kwaliteit en we zijn al meerdere keren als beste fotoboekenleverancier benoemd. Onder andere door het consumentenprogramme RADAR en de fotoboekenvergelijkingspartij Tipsfotobalbum.nl.

Begin direct!

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...