actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Foam omslag

Foam omslag
  • Perfect voor baby- en kinderboekjes
  • Afgewerkt met glanzend laminaat
  • Omslag is lichtjes in te drukken
  • Zachte buitenzijde

Een foam omslag onderscheidt zich van de gebruikelijke traditionele omslagen. Wat deze omslag zo bijzonder maakt, is de zachte schuimlaag die een sponsachtig effect geeft. Er wordt een laag foam tussen de omslag en het karton aangebracht. Hierdoor is de kaft dus lichtjes in te drukken, wat het een perfecte keuze maakt voor een baby- of kinderboekje. 

Blijf op deze pagina als je meer wilt weten over de voordelen en eigenschappen van een foam omslag.

Fotoboek maken

Kies voor een foam omslag

Hoe voelt een foam omslag aan?
Er zit een zachte schuimlaag tussen de omslag en het karton, wat een sponsachtig effect geeft. Het is een omslag die je kunt indrukken. Dus elke keer als je je fotoboek opnieuw vasthoudt, geeft het je een nieuwe tastbare ervaring. Verder voelt de omslag glad aan doordat het is afgewerkt met een laagje mat laminaat. 

Welke voordelen kent een foam omslag? 
Een foam omslag voegt een verrassend en uniek element toe aan je fotoboek. Het maakt het fotoboek opvallend en geeft een vriendelijke uitstraling. Deze toevoeging maakt het ook een ideale keuze om te delen met de kleintjes. Blader samen door de pagina’s heen en laat hen de sensatie van de foam omslag ervaren. 

Kan ik de omslag nog opmaken?
De omslag is volledig aanpasbaar. In de Online Editor voeg je eenvoudig je eigen foto’s of tekst toe. Personaliseer de omslag en laat hem volledig aansluiten bij je eigen stijl.

Hoe is de kwaliteit van een foam omslag?
Onze foam omslagen worden afgewerkt met een laagje glanslaminaat, dat fungeert als een beschermende laag. Hierdoor is het kartonnen boekje niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook bestand tegen dagelijks gebruik. Zelfs de vingertjes die wat vettig zijn, veeg je moeiteloos weg met een doekje, waardoor je fotoboek altijd een schone uitstraling blijft houden. 

Foam

Op verschillende fotoboeken toepasbaar

De foam omslag is toepasbaar op hardcover fotoboeken in de drie vierkante formaten: 15x15 cm, 21x21 cm en 30x30 cm. Verder kun je ook voor een foam omslag kiezen bij al onze kartonnen fotoboekjes. 

Maak van je fotoboek een meesterwerk en laat de foam omslag een indruk achterlaten. Ga aan de slag en ervaar zelf de magie van onze foam omslagen. 

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...