actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Kunstleer omslag

Kunstleer omslag
  • Beschikbaar in zwart en wit
  • Bedrukt of onbedrukt
  • Luxe uitstraling
  • Leren omslag

De keuze voor een omslag is belangrijk voor het afmaken van je fotoboek. Bij Fotofabriek hebben we nu ook kunstleren omslagen. Met een witte of zwarte kunstleren omslag kun je jouw fotoboek een luxe en elegante uitstraling geven.

Lees verder om meer te ontdekken over de beschikbare opties van onze kunstleren omslagen en laat je inspireren om je fotoboek nog persoonlijker te maken. 

Fotoboek maken

Kies voor een kunstleren omslag

Hoe voelt een kunstleren omslag aan?
De kunstleren omslag is niet alleen mooi om te zien maar voelt ook prettig aan. De omslag heeft een textuur van leer en voelt soepel aan. 

Welke voordelen kent een kunstleren omslag? 
Een kunstleren omslag is een persoonlijke keuze. Bij Fotofabriek geven we je de mogelijkheid om te kiezen tussen een witte of zwarte leren omslag, omdat we weten dat smaak varieert. Of je nu valt voor de klassieke uitstraling van leer of een eigentijdse touch wilt toevoegen aan je fotoverzameling, het is een kwestie van smaak. Deze omslag stelt je in staat om je fotoboek een uniek karakter te geven, dat volledig aansluit bij jouw persoonlijke stijl.

Kan ik de omslag nog opmaken?
Bij de witte kunstleren omslag is het mogelijk om de omslag op te maken. In de Online Editor kun je de omslag opmaken en voeg je eenvoudig eigen foto’s en tekst toe. Het witte kunstleer zorgt direct voor een professioneel uitstraling van je fotoboek. De zwarte omslag is alleen onbedrukt verkrijgbaar. 

Hoe is de kwaliteit van een kunstleren omslag? 
Het kunstleer heeft een normale kwaliteit. Hoewel vingervlekken kunnen voorkomen, zijn deze met een doekje vaak makkelijk weg te werken, waardoor je omslag er altijd netjes uitziet.

Omslag leer

Op verschillende fotoboeken toepasbaar

Een kunstleren omslag is toe te passen bij alle hardcover fotoboeken, met uitzondering van het A6 liggende formaat, en vlakliggende fotoboeken. Dit maakt de kunstleren omslag tot een veelzijdige keuze voor het verfraaien van je waardevolle momenten. 

Een omslag van kunstleer voegt stijl toe aan je fotoboek. Het is de perfecte keuze voor degenen die houden van verfijning en een persoonlijk tintje aan hun herinneringen willen toevoegen. Ontdek het zelf en kies voor een kunstleren omslag.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...