actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Linnen omslag

Linnen omslag
  • Volledig te bedrukken
  • Wit linnen omslag
  • Tijdloos materiaal
  • Luxe uitstraling

Bij Fotofabriek begrijpen we dat je fotoboek niet alleen een verzameling van herinneringen is, maar ook een weerspiegeling van je stijl en smaak. Daarom lichten wij graag onze linnen omslag uit. Een perfecte combinatie van duurzaamheid en verfijning.

Met een linnen omslag kun je jouw verhalen presenteren op een prachtige en tastbare manier. Hier op deze pagina delen we graag alles wat je moet weten over onze linnen omslagen. 
 

Fotoboek maken

Kies voor een linnen omslag

Hoe voelt een linnen omslag aan?
Linnen is een natuurlijke, duurzame stof en bevat vezels. Dit zorgt voor structuur in de omslag, waardoor de omslag wat ruwer aan kan voelen. Dat is het unieke karakter van de linnen omslag.

Welke voordelen kent een linnen omslag? 
Wat deze omslag onderscheidt, is zijn natuurlijke oorsprong en duurzaamheid. Het is tijdloos materiaal en staat bekend om zijn textuur en elegantie. Het voegt een vleugje authenticiteit en charme toe aan je fotoboek. Een witte linnen omslag zorgt voor een luxe uitstraling.  

Kan ik de omslag nog opmaken?
Bij een linnen omslag kun je zowel de voor- als achterkant opmaken met foto en/of tekst. Dit stelt je in staat om je fotoboek volledig naar jouw eigen stijl en voorkeuren te personaliseren.

Hoe is de kwaliteit van een linnen omslag? 
Linnen is niet alleen duurzaam, maar het zorgt er ook voor dat je fotoboek er langdurig stijlvol uitziet. Het materiaal is robuust en kan goed tegen dagelijks gebruik waardoor het de perfecte keuze is om je dierbare herinneringen te beschermen. 

Omslag linnen

Op verschillende fotoboeken toepasbaar

De linnen omslag is toepasbaar op verschillende fotoboeken, waardoor je talloze mogelijkheden hebt om je fotoboek compleet in je eigen stijl te maken. Kies voor een linnen omslag bij hardcover, vlakliggende en grønn fotoboeken. 

Ongeacht het type fotoboek dat je verkies, kun je je fotoboekprojecten volledig aanpassen aan je wensen. Kies voor een linnen omslag en geniet van het mooie uiterlijk.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...