actie
20% korting op alle wanddecoratie
  • Klein fotoboekje maken

Klein fotoboekje maken

  • Spiraal, softcover en hardcover fotoboeken
  • Minimaal 24 - maximaal 200 pagina's
  • Speciale papiersoorten
  • Luxe omslagen
  • Vanaf € 8,99

Klein fotoboekje maken kun je nu voordelig doen bij Fotofabriek. Vul snel en gemakkelijk een mini fotoalbum met jouw mooiste momenten van het jaar. Bestel kleine fotoboekjes als hardcover, softcover en spiraal.

Fotoboekje in het kort

Het fotoalbum klein formaat is er in 10x15 formaat (A6), hebben 24 tot 100 pagina's en kunnen worden gemaakt met spiraalbinding, softcover en hardcover.

Klein fotoboekje als cadeau

Een klein fotoboekje kun je gemakkelijk overal mee naar toe nemen, want het mini fotoalbum past in elke tas. Daarbij is het albumpje ook leuk als cadeautje voor familie en vrienden.

Een klein fotoboekje maken kun je nu zelf met onze gratis software. Bij het maken van je kleine fotoboekje kun je gebruik maken van sjablonen, achtergronden, cliparts en meer.

klein fotoboek maken

Bekijk onze fotoboeken

Bekijk het assortiment

Bekijk onze fotoboekjes

Maak een uniek fotoboek

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!