actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Zomeractie

Lees meer

Glas met naam

9,0

(13367 beoordelingen)

Maak jouw glas met naam!
  • Bierglas, wijnglas, theeglas of champagneglas met naam
  • Persoonlijk cadeau
  • Unieke thema’s
  • Voor iedere gelegenheid

Wil jij iemand echt verrassen met iets wat uniek is en ook nog eens persoonlijk? Dan is het toch fantastisch om diegene een glas met zijn of haar eigen naam te geven.

Het is toch leuk als die ene bierliefhebber zijn biertjes uit zijn eigen bierglas met naam kan drinken, of als een wijnliefhebber zijn eigen wijnglas met naam heeft. Ook als er iets te vieren is, is het een leuk idee om iedereen champagne uit een champagneglas met hun eigen naam te laten drinken.

Ben of ken je juist een enorme theeliefhebber? Het is ook mogelijk om een theeglas te laten graveren met naam.

Bekijk ons assortiment

Bierglas met naam

Een bierglas met naam is een uniek cadeau waar je de bierliefhebber zeker mee verrast. Door zo’n uniek cadeau te geven, kan diegene zijn overheerlijke biertjes drinken uit zijn eigen bierglas. Door een bierglas met naam te maken, zijn er geen uniekere glazen meer dan zijn eigen bierglas. Want zeg nou zelf, wie heeft of krijgt er nou zo’n uniek bierglas?

Maak jouw avondje biertjes drinken met de mannen nog specialer door ze niet alleen te trakteren op een lekker biertje, maar ook op een speciaal bierglas. Maak snel jouw bierglazen met de namen van jouw vrienden bij Fotofabriek.

Direct beginnen
Maak jouw bierglas met naam!

Wijnglas met naam

Ga jij wel eens lekker wijnen met je vrienden, familie of kennissen? Verras hen dan met een speciaal wijnglas. Wat is het toch een leuk idee als je iedereen zijn eigen wijnglas met naam kan geven. Zo kun jij hen de volgende keer tijdens het wijnen verrassen met een uniek wijnglas. Dit maakt het avondje wijnen met jouw vriendinnen nog specialer dan dat het al was.

Een wijnglas met eigen naam kan heel gemakkelijk en snel gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat jij op jouw wijnglas gaat zetten. Niet zo creatief? Wij hebben ook kant-en-klare thema's die jou kunnen helpen.

Direct beginnen
Maak jouw wijnglas met naam!

Champagneglas met naam

Een champagneglas met naam is voor elke feestelijke gelegenheid geschikt. Of het nou voor oud en nieuw, een diploma-uitreiking of iets anders feestelijks is, een champagneglas komt altijd van pas.

Het vieren van een feestje is altijd een bijzondere gelegenheid, geef daarom een leuk aandenken aan deze gelegenheid. Dit kan je doen door een een speciaal champagneglas met diegene zijn naam erop te geven als aandenken. Het maken van speciale champagneglazen kan snel en gemakkelijk bij Fotofabriek. Zo kan je iedereen een mooi aandenken geven aan deze bijzondere gelegenheid.

Direct beginnen
Maak jouw champagneglas met naam!

Theeglas met naam

Een persoonlijk theeglas met naam is gemakkelijk te maken. Geniet nu nog meer van je thee in je eigen persoonlijke theeglas. Ook is het theeglas perfect om iemand cadeau te geven. Ken je een enorme theeliefhebber? Dan is het theeglas met naam een perfect cadeau. Bij Fotofabriek staan een aantal gratis themas voor je klaar, zodat jij het perfecte theeglas kan ontwerpen. 

 

 

Direct beginnen
Theeglas met naam

Glas met naam maken

Je eigen glas met naam kan je gemakkelijk maken. Volg de onderstaande stappen en maak jouw eigen glas met naam.

  1. Kies of je een bierglaswijnglastheeglas of champagneglas wil hebben.

  2. Kies uit verschillende kant-en-klare thema's voor je glas.

  3. Plaats een naam of andere tekst op het glas.

  4. Klaar met je ontwerp? Rond je bestelling af!

Direct nadat je bestelling is voltooid, wordt je glas in productie genomen en verstuurd.

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...