actie
30% korting op alle vlakliggende fotoboeken

Glazen graveren

8,4 (3026 beoordelingen)

Graveer jouw glazen!
  • Glazen met eigen tekst
  • Unieke thema's
  • Voor iedere gelegenheid
  • Persoonlijk cadeau
  • Keuze uit verschillende soorten glazen

Wil je iemand verrassen met iets persoonlijks, of wil je iets unieks geven? Geef dan een gegraveerd glas cadeau. Bij Fotofabriek kun je verschillende soorten glazen graveren. Laat bijvoorbeeld een bierglas graveren met jouw ontwerp voor je vader, of een mooi persoonlijk wijnglas voor je moeder. Ben of ken je een enorme theeliefhebber? Het is mogelijk om je eigen theeglas te ontwerpen. Ook is er de mogelijkheid om campagneglazen te graveren, zo kun je de feestgelegenheden nog persoonlijker maken!

Wijnglas graveren

Ken je nou iemand die gek is op wijn? Geef hem of haar dan een gegraveerd wijnglas cadeau. Doordat je zelf je eigen glas kan laten graveren, kan jij het glas uniek maken en wordt het cadeau heel erg speciaal. Het wijnglas kan je laten graveren met persoonlijke teksten, spreuken, verhalen en noem maar op. Door iemand jouw gegraveerde wijnglas cadeau te geven, kan je iemand dubbel zoveel laten genieten van de wijn.

Bierglas graveren

Ken je nou een echte bierliefhebber? Geef diegene een persoonlijk bierglas cadeau. Bij Fotofabriek kan je bierglazen graveren met jouw persoonlijke ontwerp. Dit kan bijvoorbeeld een quote zijn of een leuke spreuk. Zo kun je iemand niet alleen verrassen met een overheerlijk biertje, maar tegelijkertijd ook nog met een uniek gegraveerd bierglas.

Theeglas graveren

Wil je jezelf trakteren op een uniek theeglas of wil je juist iemand anders verrassen? Bij Fotofabriek personaliseer je gemakkelijk je eigen theeglazen. Via de Online Editor is het germakkelijk om een theeglas met naam en ontwerp te personaliseren. Hierdoor kan jezelf of een ander trakteren op een uniek cadeau! Geniet nog meer van de thee in het persoonlijke theeglas!

Champagneglazen graveren

Heb je binnenkort iets te vieren? Laat dan voor deze gelegenheid champagneglazen graveren, om van de gelegenheid iets unieks te maken. Door champagneglazen te graveren met jouw thema, quote of spreuk wordt er van de feestelijke gelegenheid iets persoonlijks gemaakt. Laat het feest beginnen!

Jouw glazen graveren

Je eigen glazen graveren met naam of tekst kan gemakkelijk via de Online Editor. Volg de onderstaande stappen en ga direct jouw glazen graveren.

  1. Open de Online Editor van bierglas, wijnglas, theeglas of champagneglas.
  2. Kies uit verschillende kant-en-klare thema's voor je glas.
  3. Plaats een naam of andere tekst op het glas.
  4. Klaar met je ontwerp? Rond je bestelling af!

Direct nadat je bestelling is voltooid, wordt je glas in productie genomen en verstuurd.

Bekijk ons assortiment!

Bekijk het assortiment

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform