actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Huwelijkskaarten maken

9,0

(15294 beoordelingen)

Trouw kaart

Ga je binnenkort trouwen? De dag waarop je de trouw aan je geliefde belooft, is een bijzondere dag in je leven en daarbij hoort uiteraard ook een bijzondere huwelijkskaart. Wat is er nou leuker dan je eigen huwelijkskaart zelf te maken en ontwerpen?

Wil je een stijlvolle en originele huwelijkskaart? Kies dan uit een van de huwelijkskaarten van Fotofabriek. Er zijn zowel staande, liggende als vierkanten huwelijkskaarten beschikbaar, dus voor elk ontwerp is wel een geschikte huwelijkskaart te vinden die bij jullie als bruidspaar past.

Maak je eigen huwelijkskaart

Huwelijkskaarten maken bij Fotofabriek is heel simpel. Je kunt eenvoudig je mooiste foto’s, eigen tekst en extra sjablonen aan je huwelijkskaarten toevoegen.

Een zelfgemaakte kaart valt extra op! Er zijn verschillende formaten kaarten beschikbaar. Kies voor een huwelijkskaart op A6 of A5 formaat. Of kies voor een vierkante huwelijkskaart. Huwelijkskaarten maken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Kies het formaat en begin direct met het maken van je eigen kaartjes voor je huwelijk!

 

Ervaring van klanten

Verschillende soorten papier

Voor een huwelijkskaart heb je keuze uit verschillende papiersoorten. De kaarten worden standaard gedrukt op zijdeglans. Voor een kleine meerprijs kun je huwelijkskaarten maken en laten drukken op natuurwit of UV hoogglans.

Wil je weten hoe wij je huwelijkskaarten drukken? Vraag dan een proefdruk aan om je kaart thuis te bekijken. Wil je met spoed je huwelijkskaarten maken en bestellen? Bestel dan je kaarten voor 15:00 en deze worden dezelfde dag nog verzonden.

Valt jullie eigen gemaakte huwelijkskaart binnenkort op de deurmat?

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...