powered by

Ontwerpen

Papiersoorten kiezen voor jouw fotoboek

Papiersoorten kiezen voor jouw fotoboek

Wanneer je een fotoboek bij Fotofabriek wil bestellen, heb je keuze uit verschillende soorten papier. De papierkeuze bestaat uit Standaard, Premium Satin, UV Hoogglans, en Vlakliggend papier.

De keuze tussen de papiersoorten is een erg persoonlijke kwestie. Toch zijn er een aantal grote verschillen waarop je de keuze kunt baseren. Weet je niet wat de verschillen zijn? Wij helpen je op weg door het geven van deze tips! 

Een video toevoegen in je fotoboek

Een video toevoegen in je fotoboek

Vakantie, het magische woord waar de meest mooie herinneringen ontstaan. Heb jij een verzameling met foto's van een bijzondere vakantie of ga je nog op vakantie? Verzamel alle foto's en maak een mooi fotoboek.

Om jouw fotoboek nog leuker te maken is het misschien ook een idee om de video's van de vakantie hierin te verwerken. Natuurlijk niet letterlijk want dat zou nogal wat knip- en plakwerk met zich meebrengen, maar met het toevoegen van een QR code in jouw fotoboek is dit zo gepiept. 

5 tips voor een professioneel fotoboek

5 tips voor een professioneel fotoboek

Smaken verschillen, dat is duidelijk. De één vindt zwart-wit foto's prachtig en de ander houdt van veel kleur in een fotoboek. Daarom interpretreert iedereen 'professioneel' als iets anders. Wel zijn er een aantal tips die, ongeacht je voorkeuren, bijdragen aan de professionele look- en feel van een fotoboek. Dus, of je nou van zwart-wit foto's houdt of van kleurfoto's, wij hebben een aantal tips op rijtje gezet om je fotoboek tot een next-level te brengen!   

Fotobladen om je fotoalbum mee te vullen

Fotobladen om je fotoalbum mee te vullen

Fotobladen; wanneer je het verhaal niet in één keer wilt vertellen. Het maken van foto’s gebeurt tegenwoordig dagelijks. Het liefst leggen we alle momenten vast en om deze gebeurtenissen niet te vergeten is een fotoboek maken perfect. Alleen kun je sommige verhalen niet in één keer vertellen. Is dit bij jou nu het geval? Dan is het handig om een fotoboek te maken met fotobladen voor in een ringband. Zo kun je elke week, maand of jaar fotobladen bestellen en jouw verhaal geleidelijk vastleggen in een fotoboek.

Je eigen receptenboek maken

Je eigen receptenboek maken

Jouw kookgeheimen in een receptenboek

Bewaar jij ook altijd je recepten op losse blaadjes? Kans bestaat dat je hierdoor het overzicht verliest,  of nóg erger je lekkerste recepten kwijtraakt. Het bundelen van alle recepten in een mooi fotoboek biedt een perfecte oplossing voor dit probleem. De lekkerste recepten door jou persoonlijk uitgekozen en samengesteld. Een uniek receptenboek wat leuk is om zelf te gebruiken of cadeau te geven aan vrienden en familie. In dit artikel leggen we je uit hoe je het beste een fotoboek omtovert in een uniek receptenboek.

Creatief met mokken

Creatief met mokken

Je kan nu ook je eigen unieke mokken ontwerpen bij Fotofabriek. Een mok met foto of een mok met tekst is eenvoudig te maken in onze Online Editor. De mokken kan je voor veel verschillende gelegenheden gebruiken. Zo kan je de mok bijvoorbeeld voor jezelf maken, maar het is ook een origineel cadeau.

Een bedrukte mok is niet alleen praktisch om uit te drinken, maar kan ook op allerlei andere creatieve manieren gebruikt worden. Wat dacht je van een mok als pennenhouder of een mok waar je een plantje in kan doen? Lees dan snel verder en ontdek wat voor creatieve dingen jij allemaal kunt doen met de bedrukte mokken van Fotofabriek!

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling