actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Invulboekje zwangerschap

Invulboekje zwangerschap
  • Uniek en persoonlijk
  • 15 x 21 cm (A5 Staand)
  • Speciaal voor de zwangerschap
  • Snel en gemakkelijk ontwerpen

Op zoek naar een invulboekje voor tijdens je zwangerschap? Dan ben je bij Fotofabriek aan het juiste adres! Leg de eerste negen maanden zwangerschap en de groei van je kleine vast, in je eigen ontworpen boekje. Vul dit boekje alleen of samen met je partner in om alle foto’s en bijzondere momenten op een rijtje te zetten. 

Zo kun je later terugkijken op die prachtige periode waarin jouw kleine aan het groeien was. Open vandaag nog de Online Editor en begin met het ontwerpen van jouw persoonlijke invulboekje!

Bekijk invulboekje zwangerschap Bekijk kraamcadeau ideeën

Een persoonlijk invulboekje tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een bijzondere ervaring en bij Fotofabriek begrijpen we dat het vastleggen van deze kostbare momenten essentieel is. In dit persoonlijke invulboekje voor tijdens de zwangerschap kun je al deze unieke momenten koesteren. Van de eerste bewegingen in de buik tot de ervaringen tijdens de echo's, deze herinneringen mogen niet vergeten worden.

Bovendien geeft dit boekje je de mogelijkheid om de emoties die je tijdens de zwangerschap ervaart, op te schrijven en te verwerken. Maak van dit boekje een tastbaar aandenken dat je later samen met je kind kunt terugkijken. Personaliseer de omslag naar eigen smaak en voeg eventueel al de babynaam en foto's toe om het helemaal eigen te maken. Ontwerp vandaag nog jouw boekje met onze Online Editor!

Bekijk invulboekje zwangerschap
Invulboekje zwangerschap binnenkant

Hoe maak ik een invulboekje voor mijn zwangerschap?

Met onze Online Editor is het eenvoudig om in slechts enkele stappen jouw invulboekje voor tijdens je zwangerschap te ontwerpen. Wij hebben deze stappen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet: 

  1. Selecteer het invulboekje en open de Online Editor 
  2. Maak een keuze uit onze kant-en-klare ontwerpen of start je eigen ontwerp
  3. Voeg je gegevens, foto’s en stickers toe
  4. Ben je tevreden met je ontwerp? Voltooi de bestelling en laat de rest aan ons over! 

Een dagboek voor tijdens de zwangerschap is leuk om zelf aan te schaffen, maar uiteraard ook om cadeau te geven aan iemand die zwanger is. Benieuwd naar nog meer kraamcadeaus? Neem een kijkje bij onze selectie!

Bekijk invulboekje zwangerschap
Invulboekje zwangerschap karton

Invulboekje zwangerschap snel in huis

Wij snappen dat je zo snel mogelijk wilt beginnen met het bijhouden van jouw ervaringen in het invulboekje tijdens je zwangerschap. Bij Fotofabriek produceren we al onze producten intern, waardoor we snelle productie kunnen garanderen. Benieuwd wanneer jouw invulboekje precies geleverd wordt? Raadpleeg dan de levertijden voor meer informatie. 

Wanneer je het boekje toch sneller nodig hebt, kun je altijd kiezen voor onze spoedoptie. Op deze manier krijgt jouw bestelling voorrang in ons proces! Heb je vragen over onze producten of kom je er niet helemaal uit? Onze klantenservice staat voor je klaar, zowel telefonisch, per e-mail als via de online chat. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken! 

Start direct!
Voorbeeld invulboekje zwangerschap

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...