wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Kerstkaart met je eigen foto maken

Kerstkaarten maken met je eigen foto doe je bij Fotofabriek. Wij maken kerstkaarten met jou foto en tekst voor een scherpe prijs. Fotofabriek biedt 2 verschillende formaten kerstkaarten. Als eerste zijn er de dubbelgevouwen kerstkaarten met een formaat van 14 x 14 cm en ten tweede zijn er de ongevouwen kerstkaarten van 10 x 15 cm welke aan beide kanten wordt bedrukt. Je kunt je eigen foto’s gebruiken en van onze sjablonen en cliparts gebruik maken bij het maken van de prachtige kerstkaarten die wij aanbieden. Je kerstkaarten worden gemaakt van 260 grams sulfaatpapier (optioneel met hoogglans afwerking). Dubbelzijdige kaarten worden per set van 9 stuks verkocht en de enkelzijdige kaarten per setjes van 8.

Uit prijsvergelijkingen is gebleken dat Fotofabriek een van de goedkoopste aanbieders is van kerstkaarten. Klik hier voor het bekijken van de prijsvergelijking.

Je kunt beginnen met het maken van een kerstkaart via onze voorbeelden pagina. Vanuit hier kun je een keuze maken uit verschillende voorbeelden en deze direct maken in onze Online Creator. Gebruik je liever onze professionele software kan dat ook natuurlijk. Kies in de software voor de optie wenskaarten en begin met maken.

Bekijk onze kerstkaarten

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek