Kerstkaart ontwerpen

Ontwerp nu zelf je kerstkaarten van topkwaliteit

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Ontwerp je eigen kerstkaarten, met jouw mooiste winter foto’s. In ons assortiment bieden diverse dubbelzijdige kerstkaarten aan.. Zelf je kerstkaarten ontwerpen is veel leuker. Je kunt met je eigen foto’s van bijvoorbeeld de kerstboom thuis of de verzierde tuin, of met hulp van de vele sjablonen en cliparts, een fantastische kerstkaart ontwerpen met je eigen tekst. Je eigen ontworpen kerstkaarten drukken we op 260 grams sulfaatpapier, eventueel met afwerking in hoogglans. De dubbele kaarten worden verstuurd per 9 stuks (inclusief enveloppen). De enkele kaarten worden per set van 8 geleverd.

Bekijk onze kerstkaarten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!