wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Ontwerp nu zelf je kerstkaarten van topkwaliteit

Ontwerp je eigen kerstkaarten, met jouw mooiste winter foto’s. In ons assortiment bieden wij dubbelzijdige kerstkaarten van 14 x 14 cm en ekelzijdige kerstkaarten met een formaat van 10 x 15 cm. Zelf je kerstkaarten ontwerpen is veel leuker. Je kunt met je eigen foto’s van bijvoorbeeld de kerstboom thuis of de verzierde tuin, of met hulp van de vele sjablonen en cliparts, een fantastische kerstkaart ontwerpen met je eigen tekst. Je eigen ontworpen kerstkaarten drukken we op 260 grams sulfaatpapier, eventueel met afwerking in hoogglans. De dubbele kaarten worden verstuurd per 9 stuks (inclusief enveloppen). De enkele kaarten worden per set van 8 geleverd.

Uit prijsvergelijkingen is gebleken dat Fotofabriek een van de goedkoopste aanbieders is van kerstkaarten. Klik hier voor het bekijken van de prijsvergelijking.

Je kunt beginnen met het maken van een kerstkaart via onze voorbeelden pagina. Vanuit hier kun je een keuze maken uit verschillende voorbeelden en deze direct maken in onze Online Creator. Met onze software is het natuurlijk ook mogelijk om je kerstkaarten te maken. Hiervoor dien je de optie 'Wenskaarten' te kiezen in het menu.

Bekijk onze kerstkaarten

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek