Kerstkaart versturen

Kerstkaart versturen

Je zelfgemaakte kerstkaarten versturen? Bij Fotofabriek is het maken van kerstkaarten nu makkelijker dan ooit. Enkelzijdige kaarten zijn in A6 formaat (15 bij 10 cm) en worden per 8 stuks geleverd. Dubbelgevouwen kaarten zijn vierkant (14 bij 14 cm) en worden per 9 stuks geleverd. Kerstkaarten versturen die je zelf hebt gemaakt is geweldig. Jou kaarten worden gedrukt op extra stevig sulfaatpapier van 260 gram en tevens kan er als optie gekozen worden voor een hoogglans afwerking.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

 

Bekijk onze kerstkaarten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!