wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Kerstkaart voorbeelden

Op zoek naar een unieke en persoonlijke manier om je kerst en nieuwjaarswensen over te brengen op je familie en vrienden? Bij fotofabriek.nl kan dat! Op deze pagina vind je vele kerstkaart voorbeelden waarmee je direct aan de slag kunt. Klik op een voorbeeld en er opent een pop-up venster. Vanuit dit venster kun je met één druk op de knop direct beginnen met het gekozen voorbeeld. Hierna kun je gemakkelijk je eigen foto's en teksten toevoegen. Ook kun je kiezen uit ruim 450 cliparts om aan je eigen kerstkaart toe te voegen. fotofabriek.nl biedt vier verschillende formaten kerstkaarten aan: De kerstkaart enkel en de kerstkaart dubbel boden wij al aan, maar nieuw zijn de kerstkaart dubbel A5 en de kerstkaart dubbel A6. Ga naar de Online Editor om direct aan de slag te gaan met een van onze kerstkaart voorbeelden of laat je creativiteit de vrije loop en maak je kerstkaart vanuit een leeg sjabloon.

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek