actie
20% korting op alle wanddecoratie
kerstkaarten knutselen

Kerstkaarten knutselen

Ontwerp jouw kerstkaarten ipv knutselen

Kerstkaarten knutselen is leuk, maar het is nog leuker om kerstkaarten te ontwerpen. Bij Fotofabriek kun je kerstkaarten maken met jouw eigen foto's en teksten! Laat jouw creativiteit zien aan familie en vrienden door middel van prachtig ontworpen kerstkaarten.

Wij drukken en versturen jouw zelfgemaakte kerstkaarten zeer snel, omdat wij alles drukken in eigen huis. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit garanderen voor alle kerstkaarten die jij knutselt. Weet je niet zeker of jouw kerstkaarten worden zoals je in gedachten hebt? Bestel dan eerst een proefdruk van je kerstkaarten.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Bekijk onze kerstkaarten

Weer eens wat anders dan knutselen

Kerstkaarten maken kan op verschillende manieren. Op fotofabriek.nl kun je direct aan de slag met kerstkaarten ontwerpen, maar je kunt ook werken met onze gratis te downloaden software.

Fotofabriek heeft een groot assortiment aan kerstkaarten. Zo kun je enkele kerstkaarten maken, maar ook dubbelgevouwen kerstkaarten in verschillende formaten. Bovenstaande kerstkaarten worden als set geleverd, maar het is ook mogelijk om kerstkaarten los te bestellen.

Standaard produceren wij onze kerstkaarten op 260 grams papier. Het is mogelijk om je eigen kerstgroet te voorzien van een hoogglans-afwerking. Daarnaast kun je ook een ander type papier kiezen. Voor een meer traditionele uitstraling kun je kiezen voor natuurwit. Dit papier heeft een lichte gele kleurtint.

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!