wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Kerstkaart sjablonen

Ben je op zoek naar een manier op op een persoonlijke maar toch ook unieke manier je vrienden en familie te verrassen met een gepersonaliseerde kerstkaart? Maak dan nu bij Fotofabriek je eigen zelfgemaakte kerstkaart. Op deze pagina staan tientallen sjablonen die je direct kunt gebruiken. Klik op een sjabloon en je komt gelijk terecht in onze OnlineCreator, vanuit hier voeg je gemakkelijk je eigen teksten, foto's of een van de ruim 450 cliparts. Hierboven staan tientallen sjablonen die wij bieden in de formaten "Dubbel" en "Enkel". Sinds kort bieden wij ook de formaten "Dubbel A5" en "Dubbel A6" aan. Via onze Online Creator kun je direct aan de slag met een van deze vier formaten. Gebruik een van onze sjablonen om gemakkelijk en snel je eigen unieke kerstwens te maken. Natuurlijk kun je ook je compleet eigen ontwerp maken vanuit een lege sjabloon.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek