actie
20% korting op alle wanddecoratie
kerstkaarten zakelijk

Zakelijke kerstkaarten maken met logo en tekst

Je kunt nu zelf online je eigen zakelijke kerstkaarten maken met logo en tekst. Hierbij kun je gebruik maken van sjablonen of cliparts en zo mooie zakelijke kerstkaarten maken.

Kies een voorbeeld en je kunt direct zakelijke kerstkaarten maken met logo en tekst. Ook kun je geheel je eigen zakelijke kerstkaarten maken door met een leeg kader te beginnen.

Bekijk onze kerstkaarten

Direct zakelijke kerstkaarten maken

Met onze Online Editor kun je direct zakelijke kerstkaarten maken. Ook kun je zakelijke kerstkaarten maken met onze gratis software. Verder kunnen gebruikers van Photoshop en InDesign zelf een pdf uploaden (kijk hiervoor bij de wenskaarten).

Snelle bezorging

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Proefdruk van je kerstkaart

Het is mogelijk om eerst een proefdruk te bestellen van jouw zakelijke kerstkaart. Ben je dus niet zeker van je gewenste kerstkaart ontwerp, dan is dit een uitstekende optie om zekerheid te krijgen.

Specificaties van de kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten worden geleverd per set van 8 kerstkaarten. De zakelijke kerstkaarten dubbel (140 x 140) worden in sets van 9 kerstkaarten geleverd. Alle zakelijke kerstkaarten worden gemaakt op 260 grams sulfaatpapier met hoogglans afwerking als extra optie.

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!