actie
€15,- korting op jouw fotoboek A4

Fotoboeken korting

Lees meer

Moederdagkado tips van Fotofabriek

9,0

(21956 beoordelingen)

moederdag
  • Kado met eigen foto
  • Makkelijk online te maken
  • Ruim assortiment in kadootjes

Ieder jaar weer een origineel moederdagkado verzinnen is en blijft een uitdaging. Je wil natuurlijk niet weer met hetzelfde kado als vorig jaar aankomen. Als je iets wil voorkomen met Moederdag, dan is dat een teleurstelling bij je moeder.

Kies daarom voor een origineel fotokado. Een fotokado doet het altijd goed bij moeders! Hiermee zet jij je moeder namelijk pas écht in het zonnetje. Maar welk kado zou je dan moeten kiezen? Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet waardoor jij dit jaar met het beste moederdagkado komt.

Moederdagkado tip 1: Fotoboek

Het beste moederdagkado verschilt per moeder natuurlijk. Maar als wij één mogen aanraden die bij iedere moeder werkt, dan moet het een fotoboek zijn. Een fotoboek is een origineel kado vol met mooie herinneringen van jou en je moeder. In een fotoboek kun je bijvoorbeeld mooie momenten van jou en je moeder kwijt of allemaal foto's van je moeder in haar tienerjaren. Tip: maak en/of zoek kleine gedichtjes die je kunt verwerken in je fotoboek.

In dit fotokado kun je dus veel foto’s en tekst verwerken, waarin je (bijna) al je liefde kwijt kunt. Een fotoboek is namelijk al verkrijgbaar vanaf 24 pagina’s. Daarbij heb je de keuze tussen verschillende afmetingen, extra pagina's en diverse afwerkingen. Genoeg mogelijkheden om je moeder te verrassen met een boek op maat!

Bekijk de fotoboeken
fotoboek

Moederdagkado tip 2: Hartvorm van karton

Het symbool van de liefde is een hartvorm. Tijdens moederdag staat de liefde voor je moeder centraal. Wat is dan een betere manier om je liefde te tonen dan met een hart? Bij Fotofabriek kun je één of meerdere foto's op een kartonnen hart laten afdrukken. Hoe lief is dat? Je slaat hiermee twee vliegen in één klap. Je hebt én een persoonlijk kado, én je toont je liefde op een originele manier!

Afhankelijk van de grootte van de muur kun je kiezen uit vier formaten, namelijk 20 centimeter hoog, 30 centimeter hoog en 40 centimeter hoog. Is de liefde naar je moeder uitzonderlijk groot? Dan bieden wij een mega hart aan van maarliefst 60 centimeter hoog! Wij leveren alle formaten standaard met een plaksysteem waarmee het hart eenvoudig kan worden opgehangen aan de muur.

Bekijk foto in hartvorm
hartvorm

Moederdagkado tip 3: Merci chocolade

Een vrouw kun je blij maken met chocolade, dat is algemeen bekend. Een vrouw kun je nóg blijer maken met een gepersonaliseerde doosje chocolade. Bij dit fotokado heb je de mogelijkheid je eigen foto’s en tekst toe te voegen aan het doosje chocolade. Hierdoor kun je jouw moeder persoonlijk bedanken in een aantal (lieve) woorden. We bieden twee varianten Merci aan. Voor de grote zoetekauwers hebben we een doosje van 400 gram. Voor de kleinere eters hebben we een doosje van 250 gram.  

Bekijk Merci Chocolade
merci

Moederdagkado tip 4: Wijnkist

Welke moeder houdt niet van een flesje wijn op z’n tijd? Met dit moederdagkado sla je twee vliegen in één klap. Je kunt namelijk de wijnkist volledig personaliseren én ervoor kiezen om er een wijntje bij te laten leveren. De wijnkist is in 2 verschillende formaten te bestellen, waar 1 of 2 flessen wijn (witte, rosé en/of rode) in passen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een wijnkist zonder wijntje(s). In plaats hiervan kun je bijvoorbeeld haar favoriete wijn toevoegen aan jouw originele fotokado.

Daarbij kun je kiezen uit diverse templates die speciaal voor Moederdag zijn ontworpen. Het enige wat je hoeft te doen is het inladen van een leuke foto van je moeder, het toevoegen van een lieve tekst en voila!

Bekijk wijnkisten
wijnkist

Moederdagkado tip 5: Cadeaubon

Heb je geen tijd om een product uit te kiezen of ben je bang dat je de verkeerde foto’s kiest? Een goed alternatief van een fotokado is de kadobon van Fotofabriek. Je kunt een waardebon kopen vanaf €5,- waarmee je moeder zelf (of samen met jou) het beste moederdagkado kan kiezen.

Ook bij dit kado kun je kiezen uit diverse templates die speciaal voor Moederdag zijn ontworpen. Je cadeaubon kun je daarbij personaliseren met eigen foto's en tekst.

Bekijk cadeaubonnen
Cadeaubon Moederdag

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...