actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Moederdag actie

Lees meer

Leuke moederdagkado tips

9,0

(27705 beoordelingen)

moederdagkado tips
  • Origineel kado
  • Makkelijk online te maken
  • Ruim assortiment in kadootjes
  • Jouw moederdagkado snel in huis

Ieder jaar weer een origineel moederdagkado verzinnen is en blijft een uitdaging. Daarom hebben wij wat leuke moederdagkado tips voor jou klaargezet! Je wil natuurlijk niet met hetzelfde kado als vorig jaar aankomen. Als je iets moet voorkomen met Moederdag, dan is dat een teleurstelling bij je moeder. 

Kies daarom voor een origineel fotokado. Dit doet het altijd goed bij moeders! Hiermee zet jij je moeder namelijk pas écht in het zonnetje. Maar voor welk kado moet je dan  kiezen? Wij hebben hieronder wat tips op een rijtje gezet waardoor jij dit jaar met het beste moederdagkado ooit komt!

 

Bekijk al onze cadeaus

Moederdagkado tip 1: Fotoboek

Als we het hebben over leuke moederdagkado tips dan verschilt dat natuurlijk wel per moeder. Maar als wij één mogen aanraden die bij iedere moeder werkt, dan moet het een fotoboek zijn. Een fotoboek is een origineel kado vol met mooie herinneringen van jou en je moeder. In een fotoboek kun je bijvoorbeeld mooie momenten van jou en je moeder kwijt of allemaal foto's van je moeder in haar tienerjaren. Tip: maak en/of zoek kleine gedichtjes die je kunt verwerken in je fotoboek. 

In dit fotokado kun je dus veel foto’s en tekst verwerken, waarin je (bijna) al je liefde kwijt kunt. Een fotoboek is namelijk al verkrijgbaar vanaf 24 pagina’s. Daarbij heb je de keuze tussen verschillende afmetingen, thema's, extra pagina's en diverse afwerkingen. Genoeg mogelijkheden om je moeder te verrassen met een boek op maat! 

Bekijk de fotoboeken
leuke moederdagkado tips fotoboek

Moederdagkado tip 2: Hartvorm van karton

Het symbool van de liefde is een hartvorm, dat is nog eens een leuke moederdagkado tip! Tijdens moederdag staat de liefde voor je moeder centraal. Wat is dan een betere manier om je liefde te tonen dan met een hart? Bij Fotofabriek kun je één of meerdere foto's op een kartonnen hart laten afdrukken. Hoe lief is dat? Je slaat hiermee twee vliegen in één klap. Je hebt én een persoonlijk kado, én je toont je liefde op een originele manier! 

Afhankelijk van de grootte van de muur kun je kiezen uit vier formaten, namelijk 20 centimeter hoog, 30 centimeter hoog en 40 centimeter hoog. Is de liefde naar je moeder uitzonderlijk groot? Dan bieden wij een mega hart aan van maarliefst 60 centimeter hoog! Wij leveren alle formaten standaard met een plaksysteem waarmee het hart eenvoudig kan worden opgehangen aan de muur.

Bekijk foto in hartvorm
leuke moederdagkado tips hartvorm

Moederdagkado tip 3: Merci chocolade

Een vrouw kun je blij maken met chocolade, dat is algemeen bekend. Een vrouw kun je nóg blijer maken met een gepersonaliseerde doosje chocolade. Bij dit fotokado heb je de mogelijkheid je eigen foto’s en tekst toe te voegen aan het doosje chocolade. Hierdoor kun je jouw moeder persoonlijk bedanken in een aantal (lieve) woorden. We bieden twee varianten Merci aan. Voor de grote zoetekauwers hebben we een doosje van 400 gram. Voor de kleinere eters hebben we een doosje van 250 gram.  

Bekijk Merci Chocolade
leuke moederdagkado tips merci

Moederdagkado tip 4: Wijnkist

Leuke moederdagkado tip 4: welke moeder houdt niet van een flesje wijn op z’n tijd? Met deze leuke moederdagkado tip sla je twee vliegen in één klap. Je kunt namelijk de wijnkist volledig personaliseren én ervoor kiezen om er een wijntje bij te laten leveren. De wijnkist is in 2 verschillende formaten te bestellen, waar 1 of 2 flessen wijn (witte, rosé en/of rode) in passen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een wijnkist zonder wijntje(s). In plaats hiervan kun je bijvoorbeeld haar favoriete wijn toevoegen aan jouw originele fotokado. 

Daarbij kun je kiezen uit diverse templates die speciaal voor Moederdag zijn ontworpen. Het enige wat je hoeft te doen is het inladen van een leuke foto van je moeder, het toevoegen van een lieve tekst en voila klaar is je cadeau! 

Bekijk wijnkisten
wijnkist cadeau geven

Moederdagkado tip 5: Cadeaubon

Dan zijn we alweer aanbeland bij de laatste en misschien wel meest praktische leuke moederdagkado tip! Heb je geen tijd om een product uit te kiezen of ben je bang dat je de verkeerde foto’s kiest? Een goed alternatief van een fotokado is de kadobon van Fotofabriek. Je kunt een waardebon kopen vanaf €5,- waarmee je moeder zelf (of samen met jou) het beste moederdagkado kan kiezen. 

Ook bij dit kado kun je kiezen uit diverse templates die speciaal voor Moederdag zijn ontworpen. Je cadeaubon kun je daarbij personaliseren met eigen foto's en tekst. 

Bekijk cadeaubonnen
leuke moederdagkado tips cadeaubon

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...